Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ΟΣΦΠ: Έρχεται και υπογράφει ο Σεμέδο!

Αναμένεται τις επόμενες ημέρες!

21 Ιουνίου 2019 13:52
ΟΣΦΠ: Έρχεται και υπογράφει ο Σεμέδο!

Ο επιμένων νικά! Και η μεγάλη μάχη που έδωσαν στον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο στο τέλος δικαιώθηκε.

Έπειτα από πολυήμερες και σκληρές διαπραγματεύσεις με την Βιγιαρεάλ, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να τελειώσουν την συμφωνία για την μετακόμιση του Πορτογάλου στόπερ στον Πειραιά.

Αυτό που απομένει να διευκρινιστεί και να ανακοινωθεί επίσημα σχετικά με τους όρους του deal, είναι αν θα πρόκειται για αγορά του παίκτη (με την Βιγιαρεάλ να διατηρεί κάποιο ποσοστό μεταπώλησης) ή για δανεισμό.

Ο Σεμέδο θα έρθει την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ούτως ώστε να «κλειδώσει» η μεταγραφή στους «ερυθρόλευκους» και εν συνεχεία να ενσωματωθεί μαζί με την υπόλοιπη αποστολή (αναχωρεί τη Δευτέρα) στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πηγή: SDNA

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε κι επίσημα ο Σουντανί! (Video)

Ανακοίνωσε κι επίσημα ο Ολυμπιακός την απόκτηση του Σουντανί και του Μπρούνο!

Οι δύο μεσοεπιθετικοί ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ και πλέον ανήκουν επίσημα στο δυναμικό των «ερυθρολεύκων».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλγερινός υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια και ο Βραζιλιάνος για τρία. Από την Τετάρτη (19/6) αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος περιμένει πλέον να πληροφορηθεί το όνομα του αντιπάλου μεταξύ Αϊντχόφεν και Πλζεν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ενταχθώ στον Ολυμπιακό. Είμαι ευχαριστημένος που υπέγραψα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Εχω ακούσει πως είναι πολύ καλή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας και να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα» δήλωσε ο Σουντανί.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΈΘΝΟΣ

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ανακοινώνει Ιντέγε ο Άρης!

Champions League: Αυτός είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share