Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Queen's!

Δεν το έβαλε κάτω!

20 Ιουνίου 2019 21:10
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Queen's!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να "κουβαλούσε" την κούραση από την αναμέτρηση με τον Κάιλ Έντμουντ, που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και πέρασε στα προημιτελικά του Queen's.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, όμως "νίκησε" την κούραση, έδειξε χαρακτήρα στα κρίσιμα και έπειτα από μία αναμέτρηση με όλα τα συστατικά του "θρίλερ" κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ζερεμί Σαρντί και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Queen’s.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 4-6, 7-6 (0), 7-6 (4), αν και στο δεύτερο σετ "φλέρταρε" έντονα με τον αποκλεισμό. Ο Σαρντί προηγήθηκε με break στο 5-4, πήρε και τον πρώτο πόντο του 10ου game, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Τσιτσιπάς έδειξε γιατί έχει το "πακέτο" να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο τένις.

Ισοφάρισε σε 5-5, το σετ πήγε στο tie break και το κατέκτησε ο Έλληνας τενίστας δίχως να χάσει ούτε ένα πόντο.

Στο τρίτο σετ ο Τσιτσιπάς έκανε break, προηγήθηκε με 3-1, όμως, ο Σαρντί "επέστρεψε", ισοφάρισε σε 4-4 και τελικά το σετ οδηγήθηκε στο tie break με τον Έλληνα τενίστα να το κερδίζει με 7-4.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Xτύπησε κριτή στο μάτι με το μπαλάκι!

Μία άβολη στιγμή για τον Στέφανο Τσιτσιπά στον αγώνα του με τον Κάιλ Έντμουντ στον 1ο γύρο στο Queen's στο Λονδίνο.

Ο Έλληνας τενίστας προσπάθησε να σώσει έναν πόντο, όμως η μπάλα κατέληξε στο μάτι ενός κριτή. Πήγε αμέσως κοντά του για να δει πως είναι και να του ζητήσει συγγνώμη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αντετοκούνμπο - Τσιτσιπάς: Υποψήφιοι για τους κορυφαίους της χρονιάς!

Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη: Ο Τσιτσιπάς συνεχίζει μόνο!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share