Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΑΕΚ: Αυτή θα είναι η νέα της φανέλα!

Πώς σας φαίνεται;

20 Ιουνίου 2019 12:07
ΑΕΚ: Αυτή θα είναι η νέα της φανέλα!

Αποκαλυπτήρια στην πρώτη της φανέλα για τη νέα σεζόν έκανε η ΑΕΚ. Οι ρίγες διατηρούνται στο σχέδιο, όμως η βασική καινοτομία είναι πως αυτές είναι... πλάγιες.

Πρόκειται για φανέλα αποκλειστικά σχεδιασμένη για την ΑΕΚ, που είναι ήδη διαθέσιμη από τις μπουτίκ της ομάδας και κοστίζει 49,90 ευρώ.

Η δεύτερη εμφάνιση της ΑΕΚ θα αποκαλυφθεί προσεχώς, ενώ η τρίτη θα είναι όπως και πέρσι μπλε.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Αποκάλυψη σήμερα της πρώτης φανέλας της ομάδας μας για τη σεζόν 2019-20!

Οι ποδοσφαιριστές μας την πρόβαραν με υπερηφάνεια λίγο πριν από το τέλος της περσινής σεζόν και φωτογραφήθηκαν στα Σπάτα μαζί με φιλάθλους, στο πλαίσιο του συμβολισμού για την κοινή πορεία ομάδας και κόσμου και τη νέα χρονιά, με στόχο βεβαίως την επίτευξη των στόχων της ΑΕΚ.

Όλοι μαζί, μία ομάδα!
Όλοι μαζί για την ομάδα μας!
Όλοι μαζί για το έμβλημα και τη φανέλα μας!
Our shirt, our history, our pride!

Στη δεύτερη σεζόν της συνεργασίας μεγάλων προοπτικών με την αμερικανική εταιρία Capelli Sport, η ομάδα μας διατηρεί στην πρώτη της εμφάνιση την κιτρινόμαυρη ρίγα, αλλά με ιδιαίτερο σχεδιασμό και πρωτότυπες διαγώνιες ρίγες, κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά στην 95χρονη Ιστορία της Ένωσης.

Πρόκειται για φανέλα αποκλειστικά σχεδιασμένη για την ΑΕΚ, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις, την αισθητική και τις ανάγκες της ομάδας μας. Με μαύρα μανίκια που καταλήγουν σε κίτρινη λεπτομέρεια, ενώ διατηρείται η κίτρινη πλάτη, στο κάτω μέρος της οποίας υπάρχουν οι διαγώνιες ρίγες.

Φανέλα υψηλών ποιοτικών στάνταρ με τεχνολογία CS-COOL για αυξημένη κυκλοφορία αέρα, διατήρηση χαμηλής θερμοκρασίας και απορρόφηση υγρασίας.

Στη διάθεση των φιλάθλων
Η νέα φανέλα είναι άμεση διαθέσιμη από τα καταστήματα της ομάδας μας στο ισόγειο των κεντρικών γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ (Ολύμπου & Πάτμου, Μαρούσι) και το ΑΕΚ Concept Store στη Νέα Φιλαδέλφεια (Λεωφ. Δεκελείας 140), από επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών και φυσικά από το AEK FC E-SHOP.

Τέλος ο Μπακασέτας από την ΑΕΚ!

Στην Τουρκία θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του ο 25χρονος Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Τάσος Μπακασέτας. Και μάλιστα στην πλέον... φιλελληνική ομάδα της SuperLig, την Αλάνιασπορ των Γιώργου Τζαβέλλα, Λούκας Βιγιαφάνιες, Τζάλμα Κάμπος και μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο του Γιάννη Μανιάτη.

Το πρωινό δημοσίευμα της "Ώρας των σπορ" πως επίκειται πρόταση από το εξωτερικό για τον Τάσο Μπακασέτα επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες αργότερα, από Τουρκία μεριά, όταν και διευκρινίστηκε πως η ομάδα από την Αλάνια έχει καταθέσει επίσημη πρόταση κοντά στο 1.000.000 ευρώ στην ΑΕΚ και ότι προσφέρει αποδοχές μίνιμουμ 100.000 ευρώ υψηλότερες, από τις τωρινές του στους κιτρινόμαυρους!

Προπονητής της Αλάνιασπορ ανέλαβε πρόσφατα ο Έρολ Μπουλούτ, πρώην παίκτης των Πανιωνίου, Ολυμπιακού, ενώ όπως κυκλοφόρησε στη γειτονική χώρα ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται ήδη εκεί για να περάσει ιατρικές εξετάσεις. Τέσσερις (εάν ολοκληρωθεί το deal) θα έχουν φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου (Μπουλούτ, Τζαβέλλας, Μανιάτης και... Μπακασέτας).

Θυμίζουμε πως ο Μπακασέτας είχε τεθεί με εντολή Μελισσανίδη εκτός ομάδας, ψάχνοντας να φέρει πρόταση, το περασμένο φθινόπωρο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, κάτι που τον περασμένο Ιανουάριο (10/1) τον έφερε στο να ανανεώσει τη συνεργασία του με το Δικέφαλο μέχρι το 2022.

Πηγή: Sport24

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

ΑΕΚ: Έφυγε ο Μπάνκι - υπέγραψε ο Παπαθεοδώρου!

Basket League: Η ΑΕΚ κατέκτησε την τρίτη θέση!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share