Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΠΑΟΚ: Μια "ανάσα" για Κουλούρη! - Τι θα γίνει με τον Ελ Καντουρί;

Τι ανακοίνωσαν;

19 Ιουνίου 2019 18:31
ΠΑΟΚ: Μια

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα για τον Ευθύμη Κουλούρη! Τι θα γίνει με τον Ελ Καντουρί;

Η εφημερίδα «L' Équipe» έκανε την αποκάλυψη για το deal του ΠΑΟΚ με την Τουλούζγια τον Ευθύμη Κουλούρη, κάτι που λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε και από το περιβάλλον του Δικεφάλου.

Ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος βρίσκεται μια «ανάσα» από την μετακόμισή του στο γαλλικό Σαμπιονά καθώς οι δυο ομάδες φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται περίπου στα 3.5 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Επίσης ο ΠΑΟΚ, εφόσον υλοποιηθεί η μεταγραφή, θα διατηρήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ και η Σταντάρ Λιέγηςκάθονται εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου να συζητήσουν την υπόθεση Ελ Καντουρί δεδομένου πως ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους» μέχρι το 2021. Στόχος είναι να βρεθεί η χρυσή τομή που θα ικανοποιεί οικονομικά όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

ΠΑΟΚ: Ανανεώνεται ο Δικέφαλος του Βορρά με Καραμάνο στο μάνατζμεντ και Φραγκιά στην τεχνική ηγεσία!

Ανανεώνεται ο Δικέφαλος του Βορρά με Καραμάνο στο μάνατζμεντ και Φραγκιά στην τεχνική ηγεσία! Θα γίνει και επίσημη ανακοίνωση από τον ΠΑΟΚ στην συνέντευξη Τύπου!

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ συμφώνησε με ομάδα επιχειρηματιών, η οποία εκπροσωπείται από τον Γιώργο Καραμάνο, ενώ αποτελεί παρελθόν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου από την τεχνική ηγεσία.

Το ακριβές πλαίσιο της συμφωνίας θα περιγραφεί μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς ο Γιώργος Καραμάνος θα το παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία για την παραχώρηση του μάνατζμεντ, τονίζοντας στην ανακοίνωσή της: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ. Θανάσης Κατσαρής και ο κ. Γιώργος Καραμάνος με τους συνεργάτες του, κ.κ. Χαράλαμπο Πατάκο και Γιάννη Χατζηβασιλείου. Υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνία, ώστε μετά την ολοκλήρωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται, ο κ. Καραμάνος να αναλάβει το management της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και με την προοπτική να αποκτήσει, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20 και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρείας».

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι έκλεισε παράλληλα και το κεφάλαιο «Παπαθεοδώρου». Για την ακρίβεια, σε τηλεφωνική επαφή που είχε με τον 44χρονο προπονητή ο Γιώργος Καραμάνος, ο τελευταίος του εξήγησε ότι η νέα διοίκηση θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε ραγδαία μείωση του αγωνιστικού οικονομικού προϋπολογισμού και κατ’ επέκταση δεν είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τις δικές του απαιτήσεις.

Στη θέση του έρχεται ο Βασίλης Φραγκιάς. Ο Έλληνας προπονητής κάθισε φέτος στον πάγκο του Πανιωνίου κι έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Πηγή: gazzetta.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ο ΠΑΟΚ σβήνει γκράφιτι σε μνημεία!

Οριστικό: Αυτή είναι η τιμωρία της ΑΕΚ!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 
TAGS
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share