Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Βράνιες!

Δεν άντεξε μακριά για πολύ!

19 Ιουνίου 2019 07:39
ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Βράνιες!

Μάλιστα, οι πρώτες πληροροφορίες που προέκυψαν από το Βέλγιο έκαναν λόγο για επιστροφή του ο Βράνιες στην ΑΕΚ με κανονική μεταγραφή, σε αντίθεση με τα σενάρια που προέκυψαν περίπου το Πάσχα και που ήθελαν τον παίκτη να αγωνίζεται φέτος ως δανεικός στην Ένωση από την Άντερλεχτ. Ωστόσο σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η μετακίνησή του στην ΑΕΚ μάλλον θα γίνει υπό μορφή δανεισμού.

Η ανατροπή στο θέμα έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Καρντόζο φερόταν να μην «ψήνεται» ιδιαίτερα με τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή αλλά έπειτα από διαβεβαιώσεις που πήρε από ανθρώπους της Ένωσης -κυρίως, όσον αφορά τον χαρακτήρα του- έδωσε τελικά το «ok» ώστε να προχωρήσει το θέμα της επιστροφής του.

Οριστική έκβαση στην υπόθεση ενδέχεται να υπάρξει πολύ σύντομα...

Πηγή: SDNA

Τέλος ο Μπακασέτας από την ΑΕΚ!

Στην Τουρκία θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του ο 25χρονος Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Τάσος Μπακασέτας. Και μάλιστα στην πλέον... φιλελληνική ομάδα της SuperLig, την Αλάνιασπορ των Γιώργου Τζαβέλλα, Λούκας Βιγιαφάνιες, Τζάλμα Κάμπος και μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο του Γιάννη Μανιάτη.

Το πρωινό δημοσίευμα της "Ώρας των σπορ" πως επίκειται πρόταση από το εξωτερικό για τον Τάσο Μπακασέτα επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες αργότερα, από Τουρκία μεριά, όταν και διευκρινίστηκε πως η ομάδα από την Αλάνια έχει καταθέσει επίσημη πρόταση κοντά στο 1.000.000 ευρώ στην ΑΕΚ και ότι προσφέρει αποδοχές μίνιμουμ 100.000 ευρώ υψηλότερες, από τις τωρινές του στους κιτρινόμαυρους!

Προπονητής της Αλάνιασπορ ανέλαβε πρόσφατα ο Έρολ Μπουλούτ, πρώην παίκτης των Πανιωνίου, Ολυμπιακού, ενώ όπως κυκλοφόρησε στη γειτονική χώρα ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται ήδη εκεί για να περάσει ιατρικές εξετάσεις. Τέσσερις (εάν ολοκληρωθεί το deal) θα έχουν φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου (Μπουλούτ, Τζαβέλλας, Μανιάτης και... Μπακασέτας).

Θυμίζουμε πως ο Μπακασέτας είχε τεθεί με εντολή Μελισσανίδη εκτός ομάδας, ψάχνοντας να φέρει πρόταση, το περασμένο φθινόπωρο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, κάτι που τον περασμένο Ιανουάριο (10/1) τον έφερε στο να ανανεώσει τη συνεργασία του με το Δικέφαλο μέχρι το 2022.

Πηγή: Sport24

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τσουχτερή τιμωρία για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

ΑΕΚ: Έρχεται ο Ζεράλδες!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share