Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε κι επίσημα ο Σουντανί! (Video)

Για δύο χρόνια είναι το συμβόλαιο του!

18 Ιουνίου 2019 21:05
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε κι επίσημα ο Σουντανί! (Video)

Ανακοίνωσε κι επίσημα ο Ολυμπιακός την απόκτηση του Σουντανί και του Μπρούνο!

Οι δύο μεσοεπιθετικοί ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ και πλέον ανήκουν επίσημα στο δυναμικό των «ερυθρολεύκων».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλγερινός υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια και ο Βραζιλιάνος για τρία. Από την Τετάρτη (19/6) αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος περιμένει πλέον να πληροφορηθεί το όνομα του αντιπάλου μεταξύ Αϊντχόφεν και Πλζεν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ενταχθώ στον Ολυμπιακό. Είμαι ευχαριστημένος που υπέγραψα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Εχω ακούσει πως είναι πολύ καλή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας και να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα» δήλωσε ο Σουντανί.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΈΘΝΟΣ

Ο Κάρλος Βινίσιους πάει στον Ολυμπιακό;

Ο 24χρονος Βινίσιους είναι μία επιλογή που εξετάζει ο Ολυμπιακός. Ο Βραζιλιάνος, που ανήκει στη Νάπολι, συνεχίζει να είναι πιο εφικτή λύση για την επίθεση του Ολυμπιακού σε σχέση με τις άλλες που έχουν διαρρεύσει.

Ο Κάρλος Βινίσιους πέρυσι ήταν το πρώτο μισό δανεικός στη Ρίο Άβε και μετά στην Μονακό. Συνολικά κατέγραψε μία σεζόν με 36 αγώνες και 16 γκολ με 4 ασίστ. Μάλιστα στη Ρίο Άβε είχε 14 τέρματα σε 20 αγώνες αλλά και 2 ασίστ ενώ στους Μονεγάσκους έπαιξε λιγότερο συγκριτικά με το πέρασμά του από την Πορτογαλία.

Οι περιπτώσεις των Καρίγιο και Μπεργκ συνεχίζουν να είναι στην... εξίσωση για τον Ολυμπιακό αλλά δεν είναι οι μόνες.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έκλεισε Μπρούνο ο ΟΣΦΠ!

Τέλος ο Μάρκους Μπεργκ για Ολυμπιακό! Μέτρησε το... πράσινο παρελθόν του!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share