Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αντετοκούνμπο και Λέοναρτ μονοπωλούν το Top 50 των Playoffs! (Video)

Greek Freak για MVP!

18 Ιουνίου 2019 17:21
Αντετοκούνμπο και Λέοναρτ μονοπωλούν το Top 50 των Playoffs! (Video)

Η σεζόν στο NBA ολοκληρώθηκε με τους Τορόντο Ράπτορς να κατακτούν το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Έτσι, η Λίγκα ανήρτησε τις 50 καλύτερες φάσεις των πλέι οφ και από αυτές δεν θα μπορούσε να λείπει ο MVP των τελικών, Καουάι Λέοναρντ, αλλά και ο δικός μας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, οι οποίοι προσέφεραν μερικές από τις πιο θεαματικές φάσεις της postseason.

Δείτε τις 50 κορυφαίες φάσεις των πλέι οφ:

Πηγή: SDNA

"Giannis": Το νέο trend όνομα στις ΗΠΑ!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του NBA και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε ευκαιρία, όπου ο κόσμος του το δείχνει με πολλούς τρόπους.

Ο Greek Freak αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς διεκδικητές του βραβείου του MVP, ενώ η δημοτικότητά του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχει φτάσει στα... ύψη.

Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε αρκετοί Αμερικανοί να δίνουν στα παιδιά τους το όνομα Giannis! Όπως αναφέρει το USA Today, το όνομα αυτό έχει αυξηθεί 135% σε σχέση με πέρσι και 662% από το 2016, όταν ο ηγέτης των Μπακς άρχισε να εξελίσσεται σε All Star. Μόνο το 2018 61 παιδιά βαφτίστηκαν Giannis και μάλιστα τα πέντε εξ αυτών στην πολιτεία του Γουισκόνσιν, όπου εδρεύουν οι Μπακς.

Βέβαια, αυτό είναι κάτι σύνηθες στις ΗΠΑ, καθώς πολλά παιδιά παίρνουν το όνομα ενός αστέρα του ΝΒΑ. Είναι χαρακτηριστικό πως 1.638 Αμερικανοί έχουν βαφτίσει τα παιδιά τους «Ίρβινγκ» για χάρη του αστέρα των Μπόστον Σέλτικς!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τορόντο: Πυροβολισμοί και τραυματίες στην παρέλαση των Ράπτορς!

Βόμβα στο NBA: Ο Άντονι Ντέιβις έγινε trade!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share