Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μπαρτσελόνα: Κάνει τα πάντα για να πάρει πίσω τον Νεϊμάρ!

Οι Καταλανοί προσφέρουν 100 εκατ. ευρώ και παίκτες στην Παρί!

18 Ιουνίου 2019 15:27
Μπαρτσελόνα: Κάνει τα πάντα για να πάρει πίσω τον Νεϊμάρ!

Το δημόσιο… άδειασμα του αφεντικού της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, στον Νεϊμάρ, αλλά και η αποκάλυψη της εφημερίδας «Equipe» ότι οι Γάλλοι είναι ανοιχτοί πλέον στην παραχώρηση του Βραζιλιάνου σταρ, ενεργοποίησε στο φουλ την Μπαρτσελόνα.


Σύμφωνα με την βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «Globoesporte», ο καταλανικός σύλλογος ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις προκειμένου να… επαναπατρίσει τον Βραζιλιάνο στο «Καμπ Νόου», από το οποίο έφυγε το καλοκαίρι του 2017, έναντι του ποσού – ρεκόρ των 222 εκατομμυρίων ευρώ.

Πάντα σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, οι συζητήσεις μεταξύ της Μπάρτσα και του παίκτη είναι «πολύ προχωρημένες», αφού ο Νεϊμάρ δεν έκρυψε ποτέ στο στενό του περιβάλλον ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην Βαρκελώνη.

Ο πρόεδρος Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου βρίσκεται ήδη σε επαφή με τον πατέρα και μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, με τις δύο πλευρές να δείχνουν διατεθειμένες να αφήσουν στην άκρη τις δικαστικές τους διαφορές για κάποια μπόνους που δεν κατέβαλε η Μπάρτσα στον Νεϊμάρ.

100 εκατ. ευρώ + παίκτες!

Το μεγάλο εμπόδιο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, βεβαίως, είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θα ενδώσει μόνο σε πρόταση «XXL» (όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η «Equipe»), η οποία θα πλησιάσει τα 222 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε προ διετίας.

Η Μπαρτσελόνα, λοιπόν, φέρεται διατεθειμένη να δώσει εκατό εκατομμύρια ευρώ, αλλά και έναν (ή ίσως και δύο!) ποδοσφαιριστές, από τους Σαμουέλ Ουμτιτί, Ιβάν Ράκιτιτς και Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο Γάλλος αμυντικός κοστολογείται στα 60 εκατομμύρια ευρώ, ο Κροάτης μέσος στα 80 και ο Γάλλος επιθετικός ξεπερνάει τα εκατό, παρ’ ότι και φέτος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, λόγω τραυματισμών.

«Πρόσκληση» Σουάρες
Αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Λιονέλ Μέσι θα ήθελε και πάλι στο πλευρό του τον Νεϊμάρ, παρ’ ότι ο Βραζιλιάνος έφυγε από την Μπαρτσελόνα, πρωτίστως για να μην βρίσκεται στην σκιά του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Με τον Μέσι και τον Σουάρες, όμως, ο Νεϊμάρ συνέθεσε μια από τις κορυφαίες τριάδες στην ιστορία της Μπάρτσα, η οποία θα αναβιώσει, εφόσον επιστρέψει ο Βραζιλιάνος, κάτι που θα ήθελε και ο Ουρουγουανός.


«Είχα το προνόμιο να μοιραστώ τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου ως παίκτης με τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, που είναι ο Λέο, αλλά και τον Νεϊμάρ, ο οποίος στην Μπάρτσα ήταν ο δεύτερος καλύτερος στον κόσμο. Ποιος δεν θα ήθελε να απολαύσει παίκτες όπως ο Νεϊμάρ;» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σουάρες.

Σχόλιο για την πιθανότητα επιστροφής του Νεϊμάρ έκανε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας, Τίτε, λέγοντας πως «κάτι τέτοιο θα με έκανε ευτυχισμένο, γιατί θα πήγαινε κάπου που θα ήταν καλύτερα για εκείνον (σ.σ. τον Νεϊμάρ), από επαγγελματικής πλευράς».

Μαραθώνια κατάθεση Νειμάρ για τον βιασμό!

«Δεν έκανα τίποτα, είμαι αθώος». Ο Νεϊμάρ το είπε και το επαναλάμβανε στα μέσα ενημέρωσης αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ τα δημοσιεύματα έφεραν την καταγγελία του βιασμού ως πρώτο τους θέμα. Τώρα, ο διάσημος Βραζιλιάνος το επανέλαβε και στους ανακριτές.

Ο Νεϊμάρ εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα και απάντησε στις ερωτήσεις της εισαγγελέως, Τζουλιάνα Μπουσάτσος, παρέχοντας τη δική του εκδοχή των γεγονότων σχετικά με τις εναντίον του καταγγελίες για βιασμό, από την 26χρονη Ναίλα Τριντάντε.

Στο τέλος της ανάκρισης, η οποία διήρκησε σχεδόν τρεις ώρες, ο Νεϊμάρ είπε ότι είναι πεπεισμένος πως «η αλήθεια σύντομα θα βγει στην επιφάνεια».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Το ηχητικό που "καίει" τον Νειμάρ!

Νέα δεδομένα στην υπόθεση βιασμού για τον Νειμάρ! (Video)

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share