Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΑΕΚ: Έφυγε ο Μπάνκι - υπέγραψε ο Παπαθεοδώρου!

Υπέγραψε ο νέος προπονητής της ΑΕΚ!

18 Ιουνίου 2019 14:48
ΑΕΚ: Έφυγε ο Μπάνκι - υπέγραψε ο Παπαθεοδώρου!

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα κάθεται τη νέα σεζόν στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο 43χρονος τεχνικός τα βρήκε σε όλα με την "Ένωση" και έγινε ο αντικαταστάτης του Λούκα Μπάνκι, ο οποίος αποχώρησε και επίσημα από τον πάγκο της ΑΕΚ χθες (17/6).

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν εξ αρχής ο εκλεκτός του Μάκη Αγγελόπουλου για την θέση του προπονητή, αφού υπήρχε εκτίμηση για το έργο του 43χρονου τεχνικού την τελευταία διετία στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, η "Ένωση" είχε προσπαθήσει και πέρυσι τέτοια εποχή να δώσει τα ηνία της ομάδας στον Έλληνα προπονητή, αφού ήταν διατεθειμένη να πληρώσει το buy out που είχε στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να είναι τότε κάθετα αντίθετοι σε αυτό το ενδεχόμενο.

Πηγή: Sport24

Basket League: Η ΑΕΚ κατέκτησε την τρίτη θέση!

Η ΑΕΚ κατέκτησε την τρίτη θέση της Basket League αφού νίκησε το Περιστέρι! Το 83-82 για την ομάδα του Λούκα Μπάνκι ήταν το τρίτο break σε τέσσερις αγώνες της σειράς και την έχρισε νικήτρια αυτής.

Και αυτό το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη και κρίθηκε με μια εύστοχη βολή του Χάντερ που διαμόρφωσε το τελικό σκορ και ένα άσρτοχο τρίποντο του Κάλαχαν στην εκπνοή.

Γιορκ με 19 και Χάντερ με 18 πόντους ήταν οι κορυφαίοι των νικητών, ο Βασιλόπουλος με 18 πόντους ο πρώτος σκόρερ του Περιστερίου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τσουχτερή τιμωρία για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Βόμβα στο NBA: Ο Άντονι Ντέιβις έγινε trade!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share