Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χιλάλ Σουντανί: Έφτασε στην Αθήνα και υπογράφει με τον Ολυμπιακό!

Προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 2 το μεσημέρι!

17 Ιουνίου 2019 16:12
Χιλάλ Σουντανί: Έφτασε στην Αθήνα και υπογράφει με τον Ολυμπιακό!

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής ο Χιλάλ Σουντανί για να τελειώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Αλγερινός εξτρέμ της Νότιγχαμ Φόρεστ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με μισή ώρα καθυστέρηση και συγκεκριμένα λίγα λεπτά πριν τις 14:00, αντί για τις 13:30 που αναμενόταν η πτήση από Ζάγκρεμπ.

Ο 31χρονος διεθνής ακραίος επιθετικός θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Κάρλος Βινίσιους πάει στον Ολυμπιακό;

Ο 24χρονος Βινίσιους είναι μία επιλογή που εξετάζει ο Ολυμπιακός. Ο Βραζιλιάνος, που ανήκει στη Νάπολι, συνεχίζει να είναι πιο εφικτή λύση για την επίθεση του Ολυμπιακού σε σχέση με τις άλλες που έχουν διαρρεύσει.


Ο Κάρλος Βινίσιους πέρυσι ήταν το πρώτο μισό δανεικός στη Ρίο Άβε και μετά στην Μονακό. Συνολικά κατέγραψε μία σεζόν με 36 αγώνες και 16 γκολ με 4 ασίστ. Μάλιστα στη Ρίο Άβε είχε 14 τέρματα σε 20 αγώνες αλλά και 2 ασίστ ενώ στους Μονεγάσκους έπαιξε λιγότερο συγκριτικά με το πέρασμά του από την Πορτογαλία.

Οι περιπτώσεις των Καρίγιο και Μπεργκ συνεχίζουν να είναι στην... εξίσωση για τον Ολυμπιακό αλλά δεν είναι οι μόνες.

Καταγγελία Ολυμπιακού στην ΕΡΤ!

Επιστολή στην κρατική τηλεόραση έστειλε ο Ολυμπιακός και ζητά εξηγήσεις αναφορικά με συζητήσεις που φέρεται να κάνει η ΕΡΤ με ΠΑΕ πέραν των επτά που έχει συμβόλαιο για τη νέα σεζόν και πως με τους ερυθρόλευκους δεν έχει κάνει την παραμικρή κουβέντα.

Ουσιαστικά, οι Πειραιώτες ζητούν να μάθουν με ποια κριτήρια η ΕΡΤ διαπραγματεύεται με άλλες ομάδες, προσφέροντας μάλιστα πολύ μεγάλο τηλεοπτικό συμβόλαιο για τρία χρόνια, όπως αναφέρουν στην επιστολή τους, αγνοώντας τους ίδιους, αν και ο Ολυμπιακός "είναι η πλέον λαοφιλής ομάδα και διαθέτει τη μεγαλύτερη εμπορική αξία και δυναμική στην εγχώρια τηλεοπτική αγορά".

Η ΕΡΤ, μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της, Γιάννη Δρόσου, απάντησε στην επιστολή του Ολυμπιακού που υπέγραφε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Δημήτρης Αγραφιώτης. Η Αγία Παρασκευή κάνει λόγο για εσφαλμένη πληροφόρηση των Πειραιωτών και απαντάει σε όσα της καταλογίζει, λέγοντας πως δεν έχει υποβάλει πρόταση σε κανέναν.

Πηγή: Sport24

Έκλεισε Μπρούνο ο ΟΣΦΠ!

Τελειωμένη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Φελίπε Μπρούνο στον Ολυμπιακό. Χθες το βράδυ τα βρήκαν ο Ολυμπιακός με την Λασκ Λιντς για την μεταγραφή του Φελίπε Μπρούνο στους Πειραιώτες, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αυστρία.

Η μετακίνηση αναμένεται να φτάσει τις 350 με 450 χιλιάδες ευρώ και απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα για να έρθει σήμερα ή αύριο ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός στην Ελλάδα.

Ο 25χρονος άσος, ο οποίος αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο στη Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα του Ατρομήτου, θα υποβληθεί στις απαραίτητες εργομετρικές – ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, από την πλευρά του, φαίνεται πως υπολογίζει τον Πέδρο για τα άκρα της επίθεσης αλλά και για τον άξονα στα χαφ.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έκλεισε Μπρούνο ο ΟΣΦΠ!

Τέλος ο Μάρκους Μπεργκ για Ολυμπιακό! Μέτρησε το... πράσινο παρελθόν του!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share