Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η Φενέρμπαχτσε παραμένει ακόμα "ζωντανή"!

Θέλει τον τίτλο!

15 Ιουνίου 2019 20:25
Η Φενέρμπαχτσε παραμένει ακόμα

Η Φενέρμπαχτσε παραμένει ακόμα "ζωντανή"! Θέλει να κατακτήσει τον τίτλο!

Η Φενέρμπαχτσε έδειξε ότι έχει... σφυγμό και με το τελικό 82-73 επί της Αναντολού Εφές ισοφάρισε τη σειρά των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνουν τουλάχιστον άλλα δύο ματς (best of seven) προκειμένου να γίνει γνωστή η ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο.

Η Αναντολού πλησίασε πολύ κοντά σε νέο break στην Ulker Arena της Κωνσταντινούπολης, αλλά στα τελευταία λεπτά «μίλησε» ο αρχηγός της «Φενέρ», Μελίχ Μαχμούτογλου και με 5 σερί πόντους άνοιξε το δρόμο για τη νίκη των γηπεδούχων.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Υπογράφει ο Σλούκας!

Πρόταση για κλειστό διετές συμβόλαιο με οψιόν για ανανέωση ακόμη ενός έτους, έκανε η Μπαρτσελόνα στον Κώστα Σλούκα, αλλά η Φενέρμπαχτσε θέλει και θα κρατήσει τον Ελληνα διεθνή γκαρντ. Οι «μπλαουγκράνα» κάνουν τα πάντα για την απόκτηση του, ο οποίος αποτελεί βασικό στόχο, για τη θέση του Τομά Ερτέλ, το συμβόλαιο του οποίου με την ομάδα της Καταλονίας λήγει τον Ιούνιο.

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού, αλλά ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μάλιστα σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ η «Φενέρ» του έχει προτείνει τη διετή ανανέωση του συμβολαίου του και ο Σλούκας έχει συμφωνήσει να παραμείνει στη γειτονική χώρα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αυτοκτονία Προμηθέα, όρθια η ΑΕΚ!

Basket League: Ώρα ημιτελικών!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share