Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο Φορτούνης για προπόνηση...στην Μύκονο!

Οι περισσότεροι αθλητές δεν πάνε για τους ίδιους λόγους πάντως!

15 Ιουνίου 2019 16:05
Ο Φορτούνης για προπόνηση...στην Μύκονο!

Πέρυσι τέτοια εποχή ο Κώστας Φορτούνης ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα ατομικής προπόνησης με έναν Γερμανό αθλητικό επιστήμονα στις εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά. Επρόκειτο για τον Γιανίκ Ομπενάουερ, με ειδίκευση στο fitness, πρώην γυμναστής της Χοφενχάιμ, ο άνθρωπος που "έφτιαξε" αθλητικά τόσο τον Φιρμίνο όσο και τον Τζούλιαν Ντράξλερ.

Η δουλειά του διεθνούς μεσοεπιθετικού με τον Γερμανό αποδείχθηκε ιδιαίτερα ευεργετική. Ο 27χρονος έκανε 43 συμμετοχές, σημείωσε 17 γκολ και ήταν σταθερά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Μόλις προ ημερών ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας και ο Φορτούνης ταξίδεψε στη Μύκονο.

Όχι όμως για διακοπές και... πάρτι, αλλά για να δουλέψει εκ νέου με τον Ομπενάουερ. Ο Θεσσαλός καταλύει σε βίλα στο νησί των ανέμων, όπου μαζί με άλλους Έλληνες ποδοσφαιριστές, τους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιαννιώτα και Κώστα Σταφυλίδη, επί μία εβδομάδα θα βάλουν τις βάσεις για τη νέα σεζόν. Οι προπονήσεις καθημερινά θα είναι τριπλές. Πρωί, μεσημέρι και απόγευμα.

Πηγή: sport24

Ετοιμάστε βαλίτσες: Πετάξτε για Μύκονο με 9€!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η Μύκονος σας περιμένει να περάσετε ανεπανάληπτες στιγμές!

Εμείς εδώ, λοιπόν, πιστοί στο ραντεβού μας με τους ταξιδιώτες που μας παρακολουθούν καθημερινά, κάναμε την έρευνα μας και σας βρήκαμε απίστευτη προσφορά, με τα αεροπορικά εισιτήρια για Μύκονο να ξεκινούν από 9€!

Η Μύκονος είναι ένα πανέμορφο νησί με όμορφες παραλίες, γραφική χώρα και πάρα πολλές επιλογές για φαγητό και διασκέδαση. Μάθετε όμως τα πάντα για την προσφορά στο Travelstyle.gr!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ιωάννα Τούνη: «Ξαναχτυπά» στη Μύκονο!

Στη Μύκονο ο πρωταγωνιστής του «Baywatch»!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share