Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 24 ετών ο Έλληνας πρωταθλητής, Γιώργος Κωστούρος!

Ασύλληπτο!

14 Ιουνίου 2019 15:05
Τραγωδία: Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 24 ετών ο Έλληνας πρωταθλητής, Γιώργος Κωστούρος!

Την τελευταία πνοή σε ηλικία μόλις 24 ετών, άφησε ο Γιώργος Κωστούρος. Ο Έλληνας καρατέκα, το 2013 είχε καταφέρει να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο, και ώρα 13:00 στο 1ο Νεκροταφείο.

«Δυστυχώς ο Γιώργος μας δεν είναι πια κοντά μας. Μόνο σιωπή και πόνος. Καλό ταξιδι Γιώργο, καλό ταξίδι ''παιδί'' μου,'Οποιος θέλει να τον αποχαιρετήσει,το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 13:00 στο 1ο Νεκροταφείο. Αντί για στεφάνια και λουλούδια θα μαζευτούν χρήματα για το χαμόγελο του παιδιού», έγραψε στα social media o ομοσπονδιακός προπονητής, Άρης Κραββαρίτης.

«Δεν έχω λόγια....τέτοιες στιγμές απλά νοιώθεις και συμπονάς την οικογένεια αυτού του αγγέλου που έφυγε από κοντά μας !!! Όλη η οικογένεια του καράτε θα προσεύχεται να είσαι καλά εκεί που είσαι και κουραγιο στην οικογένεια του Γιώργου μας !!! Μακαρι να μπορούσαμε έστω και λίγο να απαλύνουμε τον πόνο με λόγια σε κάποιον που χάνει το παιδί του», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η δις παγκόσμια πρωταθλήτρια Ελένη Χατζηλιάδου.

Πέθανε ο Άρης Σταθάκης!

Δυστυχώς θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του Άρη Σταθάκη! Πέθανε ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής της Β’ Αθηνών Άρης Σταθάκης.

Έγινε γνωστός μέσα από τα θέματα του ειδικού Τύπου και κυρίως μέσα από θέματα αυτοκινήτου. Επί χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το οποίο αντιμετώπιζε με γεναιότητα και αξιοπρέπεια.

Ποιος ήταν ο Άρης Σταθάκης:

Γεννήθηκε στον Ασωπό Λακωνίας την 25η Μαρτίου του 1943 και σπούδασε στη Βιομηχανική Σχολή του Πειραιά. Παντρεύτηκε το 1968 την Σοφία και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Χριστίνα.

Η σταδιοδρομία του ξεκίνησε από την εφημερίδα «Νέα Πολιτεία» ως συντάκτης αυτοκινήτου. Παράλληλα ήταν οδηγός αγώνων αυτοκινήτων από το 1968 ως το 1984.Συνεργάστηκε με την εφημερίδα «Απογευματινή», τα περιοδικά «Πίστες και Δρόμοι», «Auto-Εξπρές», «4 Τροχοί», «Car & Driver» κ.ά. Συνεργάστηκε επίσης σε τηλεοπτικές εκπομπές με την ΕΤ1 και τον ΑΝΤ1 και σε ραδιοφωνικές εκπομπές ως ανταποκριτής της ολλανδικής ραδιοφωνίας NOS, με την ΕΤ1 και τον ΑΝΤ1. Εξελέγη βουλευτής της Β’ Αθηνών με τη Ν.Δ. στις εκλογές του 2004 και του 2007.

Ήταν ο πρώτος βουλευτής που παρέδωσε το βουλευτικό του αυτοκίνητο και κυκλοφορούσε με το δικό του, υβριδικό αυτοκίνητο

Μέσα από την εκπομπή του έμαθε στους Έλληνες οδηγούς τη χρήση της ζώνης ασφαλείας.

Τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό βραβείο του Ιδρύματος Μπότση το 1992 «Για την προσφορά του στην κοινωνία». και από την Ακαδημία Αθηνών για την προσφορά του στην Οδική Ασφάλεια το 2008.

Ήταν μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης από το 2012 ως την ημέρα του θανάτου του.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share