Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τέλος ο Μπακασέτας από την ΑΕΚ!

Ποιός θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του;

14 Ιουνίου 2019 15:09
Τέλος ο Μπακασέτας από την ΑΕΚ!

Στην Τουρκία θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του ο 25χρονος Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Τάσος Μπακασέτας. Και μάλιστα στην πλέον... φιλελληνική ομάδα της SuperLig, την Αλάνιασπορ των Γιώργου Τζαβέλλα, Λούκας Βιγιαφάνιες, Τζάλμα Κάμπος και μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο του Γιάννη Μανιάτη.

Το πρωινό δημοσίευμα της "Ώρας των σπορ" πως επίκειται πρόταση από το εξωτερικό για τον Τάσο Μπακασέτα επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες αργότερα, από Τουρκία μεριά, όταν και διευκρινίστηκε πως η ομάδα από την Αλάνια έχει καταθέσει επίσημη πρόταση κοντά στο 1.000.000 ευρώ στην ΑΕΚ και ότι προσφέρει αποδοχές μίνιμουμ 100.000 ευρώ υψηλότερες, από τις τωρινές του στους κιτρινόμαυρους!

Προπονητής της Αλάνιασπορ ανέλαβε πρόσφατα ο Έρολ Μπουλούτ, πρώην παίκτης των Πανιωνίου, Ολυμπιακού, ενώ όπως κυκλοφόρησε στη γειτονική χώρα ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται ήδη εκεί για να περάσει ιατρικές εξετάσεις. Τέσσερις (εάν ολοκληρωθεί το deal) θα έχουν φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου (Μπουλούτ, Τζαβέλλας, Μανιάτης και... Μπακασέτας).

Θυμίζουμε πως ο Μπακασέτας είχε τεθεί με εντολή Μελισσανίδη εκτός ομάδας, ψάχνοντας να φέρει πρόταση, το περασμένο φθινόπωρο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, κάτι που τον περασμένο Ιανουάριο (10/1) τον έφερε στο να ανανεώσει τη συνεργασία του με το Δικέφαλο μέχρι το 2022.

Πηγή: Sport24

ΑΕΚ: Έρχεται ο Ζεράλδες!

Αγκαλιά με την απόκτηση του Ζεράλδες βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς ο ίδιος δέχθηκε να παίξει για λογαριασμό της και αναμένεται η συγκατάθεση της Σπόρτινγκ.

Στις διαπραγματεύσεις, που έγιναν μεταξύ των δύο πλευρών, ο Πορτογάλος μέσος είπε τελικά το «ναι» και αναμένεται στα επόμενα 24ωρα να έρθει στην χώρα μας, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με την Ένωση, που είδε τον πρώτο στόχο του Μιγκέλ Καρντόσο για το κέντρο να ενσωματώνεται στο υπόλοιπο σύνολο, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η «Live Sport».

Το μοναδικό που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, μέσω δανεισμού, είναι μερικές λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν με τη Σπόρτινγκ, ώστε να δεχθεί κι αυτή τη μετακίνηση του 24χρονου «άσου» στην Ελλάδα. Αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες 48 ώρες, με την ΑΕΚ να ελπίζει να έχει μια ευνοϊκή οψιόν αγοράς, όπως είχε συμβεί στην περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια.

Πηγή: SDNA

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τέλος ο Πόνσε από την ΑΕΚ!

ΑΕΚ: Έρχεται ο Παουλίνιο!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share