Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΠΑΟ: Εκλεισε ο Βοτανικός - Έδωσαν τα χέρια!

Ένα μεγάλο βήμα για το νέο σπίτι του Παναθηναικού!

13 Ιουνίου 2019 12:08
ΠΑΟ: Εκλεισε ο Βοτανικός - Έδωσαν τα χέρια!

Μπακογιάννης και Γιαννακόπουλος συναντήθηκαν και έδωσαν τα χέρια για τον Βοτανικό. Πλέον, η τελική συμφωνία βρίσκεται μία ανάσα μακριά ή πιο σωστά βρίσκεται στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το πιο καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα σε εκείνους που έχουν στα χέρια τους τα «κλειδιά» του γηπέδου έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα. Κάτω από άκρα μυστικότητα ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού συναντήθηκαν και συμφώνησαν σε όλα. Τόσο για το γήπεδο του ποδοσφαίρου, όσο και για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, αλλά και φυσικά για τον προαπαιτούμενο όρο που έθεσε η πλευρά Γιαννακόπουλου: Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν σε λίγο...

Πηγή: SDNA

Παναθηναϊκός - Προμηθέας: Sold out τα εισιτήρια για τον τρίτο τελικό!

Σε γεμάτο ΟΑΚΑ θα γίνει ο τρίτος τελικός της basket league ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Προμηθέα Πάτρας.

Οπως έκανε γνωστό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και οι φίλοι του τριφυλλιού θα δώσουν δυναμικό "παρών" στην αναμέτρηση.

Η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον τρίτο τελικό των Playoffs του πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος θα λάβει χώρα την προσεχή Παρασκευή στο ΟΑΚΑ (14/6, 21.00).

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας εισιτήρια του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Το σηκώνει την Παρασκευή ο Παναθηναικός!

Τέλος ο Μάρκους Μπεργκ για Ολυμπιακό! Μέτρησε το... πράσινο παρελθόν του!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share