Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός - Προμηθέας: Sold out τα εισιτήρια για τον τρίτο τελικό!

Σηκώνει κούπα σε γεμάτο το ΟΑΚΑ!

13 Ιουνίου 2019 07:54
Παναθηναϊκός - Προμηθέας: Sold out τα εισιτήρια για τον τρίτο τελικό!

Σε γεμάτο ΟΑΚΑ θα γίνει ο τρίτος τελικός της basket league ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Προμηθέα Πάτρας.

Οπως έκανε γνωστό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και οι φίλοι του τριφυλλιού θα δώσουν δυναμικό "παρών" στην αναμέτρηση.

Η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον τρίτο τελικό των Playoffs του πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος θα λάβει χώρα την προσεχή Παρασκευή στο ΟΑΚΑ (14/6, 21.00).

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας εισιτήρια του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας.

Το σηκώνει την Παρασκευή ο Παναθηναικός!

Οι «πράσινοι» κυριάρχησαν στην Πάτρα, επέβαλαν τους δικούς τους κανόνες στην αναμέτρηση και δίχως να χάσουν το προβάδισμα σε κανένα σημείο του αγώνα έφτασαν στη νίκη, κάνοντας το 2-0 στη σειρά με τον Προμηθέα.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο βρίσκεται πλέον μια... ανάσα από την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος στην ιστορία της, με το παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής (14/06, 21:00) στο -κατάμεστο- κλειστό τουΟΑΚΑ να είναι η ευκαιρία των «πράσινων» να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου μπροστά στον κόσμο τους.

Το «τριφύλλι» πήρε πολλά από τον Νικ Καλάθη που με 17 πόντους και 14 ασίστ έκανε τα... πάντα στο παρκέ για την ομάδα του, έχοντας συμπαραστάτες τους Τόμας (16 πόντοι), Παπαπέτρου (12 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και Γκιστ (10 πόντοι). Από τον Προμηθέα ξεχώρισαν οι Μπράουν (21 πόντοι με 4/7 τρίποντα) και Έλις (13 πόντοι, 11 ριμπάουντ), όμως δεν ήταν αρκετοί για την ομάδα του Μάκη Γιατρά.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ποιοί αγώνες "στήθηκαν" στην Ισπανία;

"Με άνθρωπο στην Ελλάδα έπαιζε τα στημένα ο Ραούλ Μπράβο"

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share