Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κι άλλη μεταγραφή - βόμβα από την Ρεάλ Μαδρίτης!

Τον έκλεισε επιτέλους!

12 Ιουνίου 2019 15:46
Κι άλλη μεταγραφή - βόμβα από την Ρεάλ Μαδρίτης!

Το μεσημέρι της Τετάρτης (12/6) η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση του 22χρονου Λούκα Γιόβιτς για τον οποίο ολοκλήρωσε μία μεταγραφή 60 εκατ. ευρώ από την Άιντραχτ για να τον κάνει δικό της.

Ο πρόεδρος του Ισπανικού συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, στο σύντομο χαιρετισμό του μίλησε με θερμά λόγια για τον Σέρβο επιθετικό χαρακτηρίζοντας τον ως έναν εκ των καλύτερων επιθετικών στον κόσμο.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ εν συνεχεία έδωσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Σέρβο επιθετικό αλλά αυτή δεν είχε νούμερο πάνω πιθανότατα επειδή ο Σέρβος περιμένει να δει αν θα υπάρχουν αποχωρήσεις ή προσθήκες στους Ισπανούς και εν συνεχεία να διαλέξει το νούμερο του.

Στην Ρεάλ Μανδρίτης ο Εντέν Αζάρ! (Video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Εντέν Αζάρ από την Τσέλσι. Ένα "φλερτ" διαρκείας με τον Βέλγο μετατράπηκε σε "γάμο" και μέχρι στιγμής τουλάχιστον είναι το μεγαλύτερο μεταγραφικό "μπαμ" στον κόσμο.

Ο αντικαταστάτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε με ένα χρόνο καθυστέρηση. Οι Μαδριλένοι πολιορκούσαν καιρό τον Εντέν Αζάρ και εν τέλει τα κατάφεραν αφού τις τελευταίες μέρες σύμφωνα με τους Άγγλους ανέβασαν την προσφορά τους από τα 100 στα 150 εκατομμύρια ευρώ μέσο μπόνους.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, μετά τον Γιόβιτς, έντυσε στα λευκά τον Βέλγο σούπερ σταρ, κάνοντας το πρώτο "μπαμ" στις μεταγραφές των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο Εντέν Αζάρ είχε πάρει μεταγραφή στην Τσέλσι το 2012 από την Λιλ έναντι 35.000.000 ευρώ και στα 28 του χρόνια έγραψε με τη μπλε φανέλα 352 συμμετοχές, σκοράροντας 110 γκολ, ενώ μοίρασε στους συμπαίκτες του άλλα 92 τέρματα. Επίσης, με τους Λονδρέζους κατέκτησε δύο πρωταθλήματος, ένα Κύπελλο Αγγλίας, ένα League Cup και δύο Europa League.

Ο Αζάρ, όπως έγινε επισήμως γνωστό, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024! Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στις 13 Ιουνίου, στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Λίγα λεπτά μετά την επίσημη ανακοίνωση της Ρεάλ ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Τσέλσι με τον λογαριασμό των Άγγλων στο twitter να αναφέρει:

"Φτάσαμε σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτη. Θα θέλαμε να ευχηθούμε στον Αζάρ το καλύτερο στην καριέρα του". Η Τσέλσι μάλιστα πόσταρε και ένα βίντεο του Αζάρ για να τον αποχαιρετήσει.

Πηγή: sport24

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Σέρχιο Ράμος θα μείνει για πάντα στη Βασίλισσα!

Ζινεντίν Ζιντάν: 9 φορές που μας άφησε άφωνους! (Βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share