Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ποιός θα διαδεχτεί τον Αναστασιάδη; Αυτοί είναι οι υποψήφιοι...

"Τελειωμένος ο Αναστασιάδης"

12 Ιουνίου 2019 14:02
Ποιός θα διαδεχτεί τον Αναστασιάδη; Αυτοί είναι οι υποψήφιοι...

Η ήττα από την Αρμενία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...Η επιλογή Αναστασιάδη, δεδομένα δεν βγήκε, το συμβόλαιό του τελειώνει τον Νοέμβριο, όμως με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, δεν γίνεται να παραμείνει. Ο ίδιος με τις επιλογές του, έχασε την εμπιστοσύνη, των παικτών, των ανθρώπων που τον επέλεξαν, ακόμα και των συνεργατών του, που ψάχνουν τρόπο να διαχωρίσουν την θέση τους, αλλά ο τρόπος που λειτούργησε ο Παπασταθόπουλος, τους το έκανε δύσκολο.

Όμως ποιά είναι η επόμενη μέρα για την Εθνική Ελλάδος;

Πριν το παιχνίδι με την Αρμενία, κυκλοφορούσε το όνομα του Χιμένεθ. Από σήμερα προκρίνεται το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Ουζουνίδης μάλιστα ήταν ο πρώτος προπονητής που είχε στο μυαλό του ο πρόεδρος της ΕΠΟ και είχε κάνει μία αρχική κουβέντα μαζί του, τον Νοέμβριο του 2017, όταν ακόμα ήταν προπονητής στον Παναθηναϊκό.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που υποστηρίζουν πως η Εθνική πρέπει να πάει αποκλειστικά στην ομάδα του 2004 και προτείνουν μία λύση με Δέλλα προπονητή, πλαισιωμένο από Γιανακόπουλο, Μπασινά και θα γίνει μία προσπάθεια για ενεργοποίηση και άλλων παικτών από το 2004.

Βόμβα: Παπασταθόπουλος - Μανωλάς εκτός Εθνικής!

«Καζάνι που βράζει» είναι η Εθνική Ανδρών, με τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλάνα αναφέρουν στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο πως δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα αν δεν φύγει ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Η ήττα από την Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2020, έχει φέρει απίστευτους τριγμούς στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μετά τις δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και την απάντηση του Άγγελου Αναστασιάδη, είχαμε ακόμα πιο σοβαρό «επεισόδιο».

Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε το ΣΠΟΡ FM, ο κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ, μαζί με τον Κώστα Μανωλά, μιλώντας με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο του ξεκαθάρισαν πως δεν θα ξαναπαίξουν στην Εθνική αν δεν αποχωρήσει ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Πηγή: protothema

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κατασχέθηκαν νεοναζιστικά πανό στο ΟΑΚΑ!

Ξεφτίλα!

Διαβάστε περισσότερα για τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share