Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο σκορ! Με 13 - 0 σκόρπισε η Εθνική ΗΠΑ!

Κι όμως δεν είναι χάντμπολ!

12 Ιουνίου 2019 12:33
Απίστευτο σκορ! Με 13 - 0 σκόρπισε η Εθνική ΗΠΑ!

Iστορία έγραψε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ στον αγώνα με την Ταϊλάνδη για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Γαλλία.

Οι Αμερικανίδες βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0 στο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη σημείωσαν ακόμη δέκα τέρματα, με το 13-0 να είναι το μεγαλύτερο σκορ που σημειώθηκε ποτέ στη διοργάνωση, είτε στις γυναίκες, είτε στους άνδρες.

Μουντιάλ 2022: Δεν έφτασε το στόχο της η FIFA!

Mε 32 και όχι με 48 ομάδες θα διεξαχθεί τελικά το Μουντιάλ του Κατάρ το 2022. Η FIFA δεν κατάφερε να φτάσει το στόχο της δηλαδή τις 48 χώρες,κυρίως λόγω αποκλεισμού από τις γειτονικές χώρες.

Η FIFA, είχε στην ημερήσια διάταξη του επόμενου συνεδρίου της στις 5 Ιουνίου στο Παρίσι, την αύξηση των ομάδων, αλλά με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε ότι «υπό τις παρούσες συνθήκες, μια τέτοια πρόταση δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί».

Το σχέδιο του Τζιάνι Ινφαντίνο αντιμετώπιζε ένα μεγάλο γεωπολιτικό εμπόδιο με τον αποκλεισμό που επέβαλαν στο Κατάρ αρκετές γειτονικές χώρες.

«Η συμμετοχή των χωρών αυτών στο τουρνουά μαζί με το Κατάρ περιλαμβάνει την άρση του αποκλεισμού, ιδιαίτερα την άρση των περιορισμών στη διακίνηση ανθρώπων και αγαθών», τόνισε η μελέτη σκοπιμότητας που υποβλήθηκε τον Μάρτιο στα μέλη του Συμβουλίου της FIFA.

Πηγή: ΑΜΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βόμβα: Παπασταθόπουλος - Μανωλάς εκτός Εθνικής!

Κατασχέθηκαν νεοναζιστικά πανό στο ΟΑΚΑ!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share