Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξεφτίλα!

Μεγάλη η ήττα για την Εθνική Ελλάδος!

11 Ιουνίου 2019 23:52
Ξεφτίλα!

Η Εθνική Ελλάδος, πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση και παίζοντας ποδόσφαιρο αλάνας, γνώρισε ντροπιαστική ήττα με 3-2 σκορ στο ΟΑΚΑ από την αντίπαλό της, την οποία έκανε να μοιάζει με υπερομάδα!

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Καραπετιάν, ο οποίος μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα πέρασε τον Βλαχοδήμο και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 6ο λεπτό η Ελλάδα έφτασε κοντά στο γκολ, ωστόσο ο γκολκίπερ των Αρμένιων απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Φορτούνη.

Στο 17ο λεπτό η Εθνική μας προχώρησε στην πρώτη της αλλαγή, η οποία ήταν αναγκαστική. Πιο συγκεκριμένα ο Μαυρίας τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Κώτσιρα.

Τα πράγματα στη συνέχεια όμως έγινε ακόμη χειρότερα για τη «γαλανόλευκη», καθώς ο Γκαζαριάν στο 32ο λεπτό με ωραίο πλασέ έκανε για τους Αρμένιους το 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι παίκτες Εθνικής μας αποδοκιμάστηκαν από τους Έλληνες φιλάθλους τη στιγμή που πήγαιναν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο β' ημίχρονο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να μειώσει στο 54ο λεπτό, όταν μετά από ασίστ του Φορτούνη, ο Ζέκα με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αϊραπετιάν.

Στο 74ο λεπτό ο Μπασεργιάν ανέβασε τον δείκτη του σκορ σο 3-1 για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο καλύτερος παίκτης Εθνικής μας, Κώστας Φορτούνης μείωσε στο 87' με έξοχη ατομική ενέργεια.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δεν ξεκίνησε καλά η Εθνική Ελλάδος!

Εθνική Ελλάδος: Ποιά είναι τα δεδομένα πριν το ματς με την Αρμενία;

Διαβάστε περισσότερα για τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share