Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Οι καλύτερες εκτελέσεις φάουλ του Ζουνίνιο! (Video)

Ο μάγος των εκτελέσεων!

11 Ιουνίου 2019 17:02
Οι καλύτερες εκτελέσεις φάουλ του Ζουνίνιο! (Video)

Ο Ζουνίνιο Περναμπουκάνο δεν μπήκε ποτέ στην κουβέντα για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου, αλλά όταν η κουβέντα πήγαινε στον καλύτερο εκτελεστή φάουλ του κόσμου, ο Βραζιλιάνος είχε ήδη κερδίσει!

Ο μέσος της Λιόν έμεινε στην ιστορία για τα φάουλ του, καθώς ήταν "σαν να εκτελεί πέναλτι από τα 40 μέτρα". Για να δούμε τα καλύτερά του...

Ποιοί είναι οι πλουσιότεροι ιδιοκτήτες ομάδων;

Είναι γνωστό πως με το ποδόσφαιρο ασχολούνται άνθρωποι που έχουν αμύθητη περιουσία. Τα ποσά που ακούγονται κατά καιρούς για μεταγραφές προκαλούν ζάλη, όμως σε σχέση με αυτά που έχουν στην προσωπική τους περιουσία ορισμένοι εκ των προέδρων αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό.

Στη λίστα του κειμένου που προκύπτει από εκείνη του "Forbes" θα δεις γνώριμα ονόματα.

Ρόμαν Αμπράμοβιτς, Μανσούρ μπιν Αλ Ζαΐντ Αλ Ναχιάν, Αντρέα Ανιέλι, Νασέρ Αλ Κελαϊφί βρίσκονται σε αυτή. Δεν είναι όμως στην κορυφή της λίστας. Τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη θέση βρίσκουμε ιδιοκτήτες ομάδων που δεν έχουν θέση ανάλογη με την οικονομική επιφάνεια των ιδιοκτητών τους.

undefined

Στη δεύτερη θέση της συναντάμε τον πρόεδρο της Ρεν, Φρανσουά Πινό. Είναι πρόεδρος της Κέρινγκ που αν δες σας λέει κάτι το όνομα της να σας πούμε ότι έχει στην κατοχή της brands όπως η Yves Saint Laurent, Alexander McQueen and Gucci. Η προσωπική του περιουσία ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια δολάρια.

Στην κορυφή βρίσκουμε τον πρόεδρο της Ρεάλ Οβιέδο. Ο σύλλογος που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας έχει διοικητικό ηγέτη τον Κάρλος Σλιμ με προσωπική περιουσία που αγγίζει τα 60 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: Sport24

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Εθνική Ελλάδος: Ποιά είναι τα δεδομένα πριν το ματς με την Αρμενία;

ΑΕΚ: Έρχεται ο Ζεράλδες!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share