Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ποιοί είναι οι πλουσιότεροι ιδιοκτήτες ομάδων;

Ιλιγγιώδη ποσά!

11 Ιουνίου 2019 13:35
Ποιοί είναι οι πλουσιότεροι ιδιοκτήτες ομάδων;

Είναι γνωστό πως με το ποδόσφαιρο ασχολούνται άνθρωποι που έχουν αμύθητη περιουσία. Τα ποσά που ακούγονται κατά καιρούς για μεταγραφές προκαλούν ζάλη, όμως σε σχέση με αυτά που έχουν στην προσωπική τους περιουσία ορισμένοι εκ των προέδρων αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό.

Στη λίστα του κειμένου που προκύπτει από εκείνη του "Forbes" θα δεις γνώριμα ονόματα.

Ρόμαν Αμπράμοβιτς, Μανσούρ μπιν Αλ Ζαΐντ Αλ Ναχιάν, Αντρέα Ανιέλι, Νασέρ Αλ Κελαϊφί βρίσκονται σε αυτή. Δεν είναι όμως στην κορυφή της λίστας. Τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη θέση βρίσκουμε ιδιοκτήτες ομάδων που δεν έχουν θέση ανάλογη με την οικονομική επιφάνεια των ιδιοκτητών τους.

Στη δεύτερη θέση της συναντάμε τον πρόεδρο της Ρεν, Φρανσουά Πινό. Είναι πρόεδρος της Κέρινγκ που αν δες σας λέει κάτι το όνομα της να σας πούμε ότι έχει στην κατοχή της brands όπως η Yves Saint Laurent, Alexander McQueen and Gucci. Η προσωπική του περιουσία ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια δολάρια.

Στην κορυφή βρίσκουμε τον πρόεδρο της Ρεάλ Οβιέδο. Ο σύλλογος που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας έχει διοικητικό ηγέτη τον Κάρλος Σλιμ με προσωπική περιουσία που αγγίζει τα 60 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: Sport24

Aπό εμπόριο ναρκωτικών «ξέπλενε» χρήματα το κύκλωμα στημένων του Ραούλ Μπράβο!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «El Mundo», η οργάνωση που έστηνε ποδοσφαιρικούς αγώνες τόσο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν όσο και στις μικρότερες κατηγορίες της χώρας «ξέπλενε» χρήματα που προέρχονταν από εμπόριο ναρκωτικών!

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, θεωρείται πως το στήσιμο αγώνων δεν ήταν η κύρια δραστηριότητα τουΚάρλος Αράντα, ο οποίος μαζί με τον Ραούλ Μπράβο, φέρεται ως επικεφαλής της οργάνωσης.

Τα στοιχεία που προέκυψαν από τις έρευνες των αρχών που έφεραν σε πέρας την «Επιχείρηση Οίκος»αποκαλύπτουν ότι σημαντικά ποσά που προέρχονταν από ναρκεμπόριο χρησιμοποιήθηκαν για να δωροδοκηθούν οι παίκτες που ήταν τα... εργαλεία για να στηθούν τα παιχνίδια.

Οι έρευνες των ισπανικών αρχών φυσικά συνεχίζονται καθώς όλα δείχνουν ότι υπάρχουν ακόμα πολλές πτυχές της υπόθεσης που παραμένουν άγνωστες.

Πηγή: SDNA

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ροζ σκάνδαλο με έφηβους ποδοσφαιριστές στην Ρόδο!

NBA: Χαμένο buzzer buater και φιλί ζωής για Γουόριος!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share