Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τέλος ο Μάρκους Μπεργκ για Ολυμπιακό! Μέτρησε το... πράσινο παρελθόν του!

Στρέφεται αλλού ο Ολυμπιακός!

11 Ιουνίου 2019 09:56
Τέλος ο Μάρκους Μπεργκ για Ολυμπιακό! Μέτρησε το... πράσινο παρελθόν του!

Δύσκολο ως απίθανο είναι πλέον να προχωρήσει ο Ολυμπιακός στην απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ.

Η αναβλητικότητα του Σουηδού στην απάντησή του, σε συνδυασμό με τους ενδοιασμούς που έχει ο ίδιος λόγω του… παναθηναϊκού παρελθόντος του, αλλά και ο Ολυμπιακός μετά τη διετή του παρουσία σε ένα μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως αυτό στα Εμιράτα, έχουν ουσιαστικά θέσει εκτός εικόνα τη συγκεκριμένη περίπτωση. Μόνο αν ενεργοποιηθεί ξανά ο Μπεργκ, ίσως ακόμη ούτε σε αυτό το σενάριο, θα απασχολήσει ξανά τους «ερυθρόλευκους», που στρέφονται σε άλλες λύσεις.

Ο Φακούντο Φερέιρα είναι εδώ και πολλούς μήνες ο διακαής πόθος του Πέδρο Μαρτίνς, όμως το κασέ του που αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο είναι τεράστιο και για να καλυφθεί θα έπρεπε να επωμιστεί ένα μέρος του η Μπενφίκα, όπου και ανήκει.

Στα υπόψη του Ολυμπιακού είναι και ο Σιλάς Γουαμανγκιτούκα, αλλά κοστολογείται στα 6 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών θα ήθελε να κρατήσει τον Αχμέντ Χασάν, αλλά για την ώρα η Μπράγκα είναι αμετακίνητη στη ρήτρα που αξιώνει για την πώληση των δικαιωμάτων του.

"Έστηνε" ματς και στην Ελλάδα ο Ραούλ Μπράβο!

Οι Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα βρήκαν τον τρόπο να ρίξουν βόμβα στα θεμέλια του ισπανικού ποδοσφαίρου καθώς βρέθηκαν κατηγορούμενοι για στήσιμο αγώνων τα τελευταία χρόνια τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος.

Το τελευταίο χρονικά ματς που φαίνεται πως μπήκε στο στόχαστρο των δύο ανδρών για να βγάλουν χρήματα μέσω στοιχηματισμού σε αυτό ήταν το Βαγιαδολίδ - Βαλένθια όπου με νίκη οι "νυχτερίδες" εξασφάλιζαν έξοδο στο νέο Champions League (νίκη με 2-0 για τις "νυχτερίδες), ωστόσο φαίνεται πως οι αστυνομικές ισπανικές αρχές κάνει έρευνα για ενέργειες του Ραούλ Μπράβο και σε άλλες χώρες.

Μεταξύ αυτών είναι και η Ελλάδα στην οποία αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια, με ένα νέο δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας να κάνει λόγο για υποψίες για ύποπτη δράση του Ραούλ Μπράβο.

Συγκεκριμένα, η Infolibre, αγγλική εταιρία που είναι επιφορτισμένη με το αναλύει ύποπτες ενέργειες σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, έχει χτυπήσει συναγερμό για "οκτώ ύποπτες κινήσεις" σε παιχνίδι Βέροια-Πανιώνιος για τη Super League.

Ο Ισπανός μπακ είχε παίξει τη σεζόν 2014-15 και στα δύο παιχνίδια της Βέροιας με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα και μάλιστα στον πρώτο αγώνα στην Ημαθία (1/11/2014) είχε χριστεί και σκόρερ (2-2).

Πηγή: Sport24

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ποιοί αγώνες "στήθηκαν" στην Ισπανία;

"Με άνθρωπο στην Ελλάδα έπαιζε τα στημένα ο Ραούλ Μπράβο"

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share