Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ο ΠΑΟΚ σβήνει γκράφιτι σε μνημεία!

Σπουδαία πρωτοβουλία!

10 Ιουνίου 2019 18:42
Ο ΠΑΟΚ σβήνει γκράφιτι σε μνημεία!

Τo PAOK Action συνεργάζεται με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης και ετοιμάζεται να καθαρίσει τα γκράφιτι πάνω στα ιστορικά μνημεία της πόλης.

Τη συμβολή του ΠΑΟΚ για την καταπολέμηση του φαινομένου των γκράφιτι πάνω στα ιστορικά μνημεία της Θεσσαλονίκης ζήτησε η ομάδα των φίλων του Ιστορικού Κέντρου της πόλης και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ετοιμάζεται να σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της ομάδας, Άκης Λαζάρου, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει πως ο σύλλογος συνεργάζεται με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης και μέσω του προγράμματος «PAOK Action» ετοιμάζεται μέσα στις επόμενες ημέρες να καθαρίσει τα γκράφιτι καλύπτοντας μάλιστα εξ ολοκλήρου το κόστος.

Πηγή: SDNA

Τελεσίγραφο FIFA: Ή Περέιρα ή Grexit!

Ο Βαγγέλης Γραμμένος καλείται να αντιμετωπίσει ένα πολύ σημαντικό θέμα στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΟ στις 19 Ιουνίου. Και αυτό αφορά τον Μέλο Περέιρα και την επέκταση της σύμβασής του.

Ο τοποτηρητής της FIFA Μπιορν Βασάλο ξεκαθάρισε πως η σύμβαση του Πορτογάλου θα ανανεωθεί. Ωστόσο με αυτό διαφωνούν αρκετές ΕΠΣ, αλλά και ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ γνωρίζει πως θα πρέπει να περάσει τη σύμβαση του Περέιρα θα πρέπει να περάσει από την εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας, διαφορετικά προκύπτει σοβαρό ζήτημα.

Τις προηγούμενες μέρες ο Γραμμένος και ο Αλέξης Δέδες βρέθηκαν στο Παρίσι, όπου και συμμετείχαν στις εργασίες του 69ου συνεδρίου της FIFA.

Στις συζητήσεις που έγιναν στην πρωτεύουσα της Γαλλίας από τους παράγοντες της παγκόσμιας συνομοσπονδίας ξεκαθαρίστηκε σε όλους τους τόνους πως ο Περέιρα θα παραμείνει στην Ελλάδα και δεν πρόκειται να αποχωρήσει.

Από τη FIFA διεμήνυσαν στον Γραμμένο πως θα πρέπει να περάσει από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την επέκταση στο συμβόλαιο του Πορτογάλου, αλλιώς θα τεθεί θέμα Grexit και μάλιστα άμεσα.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας εξέφρασε τη σιγουριά του πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες σε περίπτωση που αντιληφθεί σύμπλευση Ολυμπιακού και ΑΕΚπροκειμένου να οδηγήσουν τον Μέλο Περέιρα εκτός θέσης του αρχιδιαιτητή τότε θα θέσει επί τάπητος τον κίνδυνο αποβολής του ελληνικού ποδοσφαίρου από τους κόλπους της FIFA και θα θέσει τα μέλη της ΕΕ προ των... ευθυνών τους.

Πηγή: filathlos.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ροζ σκάνδαλο με έφηβους ποδοσφαιριστές στην Ρόδο!

Νικήτρια του Nations League η Πορτογαλία!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share