Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

H 19χρονη σπρίντερ που έκανε απίστευτο ρεκόρ στα 100μ. (Video)

Την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο στα 100μ.

9 Ιουνίου 2019 12:42
H 19χρονη σπρίντερ που έκανε απίστευτο ρεκόρ στα 100μ. (Video)

Την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο στα 100μ. έκανε η ΣαΚάρι Ρίτσαρντσον στους πανεπιστημιακούς αγώνες στο Όστιν.

Η 19χρονη σπρίντερ έκανε χρόνο 10,75’’ συντρίβοντας το 10,89’’ της Τζαμαϊκανής Ιλέιν Τόμπσον, που έγινε από την χρυσή ολυμπιονίκη του 2016 μόλις την Πέμπτη.

Η αθλήτρια από το κολέγιο της Λουιζιάνα διέλυσε το ρεκόρ κάτω των 20 ετών, που κατείχε με 10,88’ η Μάρλις Όλσνερ από τον Ιούλιο του 1977, όπως και το πανεπιστημιακό ρεκόρ των ΗΠΑ, που ήταν 10,78’’ από την Ντον Σάουελ το 1989. Η δική της προηγούμενη καλύτερη επίδοση ήταν 10,99’’.

Πηγή: sport-fm.gr

Ανατροπή με ΣΕΓΑΣ: Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος θα ταξιδέψουν οι αθλητές!!

Βρέθηκε λύση για την αποστολή του στίβου στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Μινσκ.

Με σχετική ανάρτηση στο facebook η ομοσπονδία ενημέρωσε ότι η ομάδα θα μεταβεί με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Ντροπή: Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες!

Χωρίς ελληνική εκπροσώπηση θα διεξαχθεί ο στίβος στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Μινσκ (23-28/6). Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ δεν κατέστη εφικτό να βρεθούν εισιτήρια και έτσι δεν θα μπορέσουν οι Έλληνες αθλητές να ταξιδέψουν για τους αγώνες.

Στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία του στίβου τονίζει πως από τις 18 Απριλίου όταν και ενημερώθηκε πως θα πρέπει η ίδια να βγάλει τα εισιτήρια έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Τόσο ο διαγωνισμός που έκανε, όσο και η απευθείας διαπραγματευση που έκανε δεν απέφεραν καρπούς.

Υπενθυμίζουμε την ομάδα που θα συμμετείχε στους αγώνες.

100 μ.: Γιάννης Νυφαντόπουλος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) - Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης)

110μ. εμπ.: Κώστας Δουβαλίδης (ΑΟ Ηφαιστία)

100 μ. εμπ.: Κλειώ Σάντα (ΓΣ Αστέρας Αιγάλεω)

Ύψος: Αντώνης Μέρλος (Ποσειδών Λουτρακίου)

Μήκος: Έφη Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας)

Ακοντισμός: Σοφία Υφαντίδου (ΟΚΑ Βικέλας Β.)

4Χ400 μ.μικτή: Αντώνης Αλεξανδρίδης (ΟΣΦΠ), Παναγιώτης Τριβυζάς (ΟΣΦΠ), Δέσποινα Μουρτά (Ολυμπιάδα Πάτρας), Ελπίδα Καρκαλάτου (ΣΔΥ Αργολίδας)

800μ.Χ600μ.Χ400μΧ200 μικτή: Χρήστος Κοτίτσας (ΓΣ Κηφισιάς), Κώστας Νάκος (ΓΣ Τρικάλων), Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου (ΓΣ Κηφισιάς), Γρηγορία Κεραμιδά (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακ.)

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: “Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ με ιδιαίτερη λύπη ανακοινώνει πως για τεχνικούς λόγους (αδυναμία εξεύρεσης εισιτηρίων) αποσύρει τη συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας από τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μινσκ.

Από τις 18 Απριλίου, οπότε και η ομοσπονδία ενημερώθηκε από την ΕΟΕ πως πρέπει να προχωρήσει η ίδια στην έκδοση των εισιτηρίων καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μεταβεί η αποστολή στο Μινσκ.

Ο σχετικός διαγωνισμός για αεροπορικά εισιτήρια που προκηρύχθηκε άμεσα ήταν άγονος και οι απευθείας διαπραγματεύσεις, που ακολούθησαν με εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία, ακόμη και για μετάβαση μέσω τρίτης χώρας, δεν απέδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ομοσπονδία εκφράζει τη λύπη της για την αδυναμία υλοποίησης της αποστολής και ζητά συγνώμη από αθλητές και προπονητές”.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τεντόγλου: "Χρυσός" στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου!

Βούλα Παπαχρήστου: Το «ασημένιο» άλμα της!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share