Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ΑΕΚ: Έρχεται ο Σαμπανάτζοβιτς!

Ο "Σάμπα" τζούνιορ έρχεται τις επόμενες ημέρες και...

5 Ιουνίου 2019 11:47
ΑΕΚ: Έρχεται ο Σαμπανάτζοβιτς!

Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, γιός του μεγάλου Ρέφικ που μεγαλούργησε επίσης στην ΑΕΚ την δεκαετία του '90, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να φτάσει στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, με την οποία έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο.

Ο "Σάμπα" τζούνιορ έκλεισε τα 20 χρόνια του στις 24 του περασμένου Μαΐου, είναι καθαρόαιμος αμυντικός μέσος και ως τέτοιος έχει γράψει έως σήμερα 30 συμμετοχές στην Ζελέζνιτσαρ.

Αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη, ύστερα από εισήγηση του πρώην σκάουτ της ομάδας, Γιάννη Παπαγεωργίου, ο οποίος απομακρύνθηκε στις αρχές της τρέχουσας σεζόν.

Πρόλαβε όμως να τον δει και διέκρινε χαρίσματα σαν εκείνα του πατέρα του, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη σπουδαία Ένωση των '90s, όταν κατέκτησε τρία σερί πρωταθλήματα. Εδωσε αμέσως εντολή να ξεκινήσουν επαφές, ενώ μίλησε ο ίδιος με τον Ρέφικ για να τον «ψήσει», πατώντας στην αμοιβαία εκτίμηση μέσα από την κοινή πορεία του παρελθόντος.

Τα υπόλοιπα στο γήπεδο...

Πρόκριση ή παράταση για την ΑΕΚ;

Τέταρτη αναμέτρηση για την ημιτελική φάση των πλέι οφ, με τον Προμηθέα να υποδέχεται την ΑΕΚ (21:00, ΕΡΤ Sports) και να ψάχνει μόνο νίκη, ειδάλλως οι «κιτρινόμαυροι» θα προκριθούν στους τελικούς της Basket League.

Συνεχίζεται η φάση των ημιτελικών στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει τον αντίπαλό του. Αυτός θα προκύψει από το ζευγάρι Προμηθέας-ΑΕΚ, το οποίο αναμετράται στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος» για τέταρτη φορά που ενδέχεται να είναι και καθοριστική για το ποια ομάδα θα πάρει το τελικό εισιτήριο, μιας και οι φιλοξενούμενοι προηγούμενται με σκορ 2-1.

Τόσο οι Πατρινοί όσοι και οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν στον αγώνα χωρίς προβλήματα μιας και ο Γιώργος Τσαλμπούρης δήλωσε διαθέσιμος για τον Λούκα Μπάνκι στην Ένωση. Στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς ορίστηκαν οι Παπαπέτρου, Μάνος και Ψαριανός.

Πηγή: SDNA

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Basket League: Βαριά ποινή για την ΑΕΚ

Θύμωσε η ΑΕΚ...διέλυσε τον Προμηθέα!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share