Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είναι επίσημο: Ο Πάουλο Φονσέκα στο τιμόνι της Ρόμα!

Έκλεισε η συμφωνία...

5 Ιουνίου 2019 10:48
Είναι επίσημο: Ο Πάουλο Φονσέκα  στο τιμόνι της  Ρόμα!

Ο Πάουλο Φονσέκα έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Ρόμα για ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ιταλικής ομάδας.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο προπονητής της Σαχτάρ Ντονέτσκ συμφώνησε με την ομάδα του Κώστα Μανωλά, σε συνάντηση στη Μαδρίτη, για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, έχοντας ετήσιες αποδοχές στα 2.5 εκατ. ευρώ, χωρίς τα μπόνους.

Βαρύ πένθος στο ποδόσφαιρο!

Βαρύ είναι το πένθος στον κόσμο του ποδοσφαίρου αφού πέθανε ο ο μακροβιότερος πρόεδρος της UEFA, Λέναρτ Γιόχανσον..

Ο Λέναρτ Γιόχανσον ήταν υποστηρικτής της ΑΪΚ Στοκχόλμης, ενώ διατέλεσε πρόεδρος της από το 1967 έως το 1980. Να σημειωθεί ότι συνδέεται με την Ελλάδα, καθώς ήταν εκείνος που είχε κάνει την απονομή, ως πρόεδρος της UEFA, στην Εθνική για το Euro 2004.

Ο Σουηδός πρώην πρόεδρος της UEFA, που κατείχε τη θέση από το 1990 έως το 2007, άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης, όπως αναφέρει ανακοίνωση στα σουηδικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Γιόχανσον «έφυγε» μετά από ολιγοήμερη μάχη που είχε με μια ασθένεια, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Πρόκριση ή παράταση για την ΑΕΚ;

Τέταρτη αναμέτρηση για την ημιτελική φάση των πλέι οφ, με τον Προμηθέα να υποδέχεται την ΑΕΚ (21:00, ΕΡΤ Sports) και να ψάχνει μόνο νίκη, ειδάλλως οι «κιτρινόμαυροι» θα προκριθούν στους τελικούς της Basket League.

Συνεχίζεται η φάση των ημιτελικών στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει τον αντίπαλό του. Αυτός θα προκύψει από το ζευγάρι Προμηθέας-ΑΕΚ, το οποίο αναμετράται στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος» για τέταρτη φορά που ενδέχεται να είναι και καθοριστική για το ποια ομάδα θα πάρει το τελικό εισιτήριο, μιας και οι φιλοξενούμενοι προηγούμενται με σκορ 2-1.

Τόσο οι Πατρινοί όσοι και οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν στον αγώνα χωρίς προβλήματα μιας και ο Γιώργος Τσαλμπούρης δήλωσε διαθέσιμος για τον Λούκα Μπάνκι στην Ένωση. Στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς ορίστηκαν οι Παπαπέτρου, Μάνος και Ψαριανός.

Πηγή: SDNA

Θύμωσε η ΑΕΚ...διέλυσε τον Προμηθέα!

Θύμωσε η ΑΕΚ...διέλυσε τον Προμηθέα Πατρών! Πραγματικά ήταν σαρωτική στο πέρασμα της!

Υπερηχητική και... απολαυστική ταυτόχρονα. Η ΑΕΚ έπιασε από τον λαιμό τον Προμηθέα από τα πρώτα λεπτά, έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ και χωρίς να χάσει τον έλεγχο σε κανένα σημείο του αγώνα πήρε μια από τις πιο άνετες νίκες της στη φετινή σεζόν, δείχνοντας κάτι από εικόνα... προ τραυματισμού Ματσιούλις!

Οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι είχαν κίνηση σε άμυνα και επίθεση, δεν άφησαν τον Προμηθέα να πάρει καμία εύκολη μπάλα και κατάφεραν να επιβληθούν κατά κράτος, κόντρα σε έναν Προμηθέα που έμεινε στους... πανηγυρισμούς του Game 2 στην Πάτρα και εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ κατώτερος των περιστάσεων. Και όλα αυτά με έναν Γκέιμπ Γιορκ που έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ.

Ο Αμερικανός ήταν απολαυστικός, εκτέλεσε την άμυνα της ομάδας του Μάκη Γιατρά όπως ήθελε και έδωσε τον τόνο στην επίθεση της ΑΕΚ. Από... κοντά και ο Βινς Χάντερ, ενώ εξίσου σημαντική παρουσία είχαν οι Τζέιμς και Θίοντορ.

Η ΑΕΚ με τη νίκη αυτή έφτασε στο 2-1 στη σειρά των ημιτελικών και πάει την Τετάρτη (05/06, 21:00) στην Πάτρα για να τελειώσει τη σειρά, την ίδια στιγμή που ο Προμηθέας θέλει να κάνει το 2-2 και να στείλει τη σειρά σε 5ο και καθοριστικό παιχνίδι.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share