Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός: Ξεκαθαρίζει τη θέση του! "Αν μείνει ο Ολυμπιακός στην Basket League αποχωρούμε εμείς!"

Τι άλλο δήλωσε ο Μάνος Παπαδόπουλος;

4 Ιουνίου 2019 22:50
Παναθηναϊκός: Ξεκαθαρίζει τη θέση του!

Αρκετά ξεκάθαρος ήταν ο Μάνος Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να ξεκαθαρίζει πως σε περίπτωση που μείνει στην Basket League ο Ολυμπιακός, τότε θα αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός.

Όπως ήταν γνωστό, το απόγευμα της Τρίτης ήταν προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ. Ο Ολυμπιακός είχε κληθεί να παρευρεθεί παρά το γεγονός ότι πρωτοδίκως έχει τιμωρηθεί με υποβιβασμό στην Α2, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να μην πάνε.

Στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ βρέθηκαν κι εκπρόσωποι του Ιωνικού Νικαίας και του Ηρακλή, των ομάδων δηλαδή που ανέβηκαν από την Α2, ωστόσο δεν είχαν δικαίωμα ψήφου.

Κάτι που προκάλεσε την απορία του Μάνου Παπαδόπουλου, ο οποίος παράλληλα προειδοποίησε ότι αν ο Ολυμπιακός παραμείνει στη Basket League μέσω κάποια αναδιάρθρωσης ο Παναθηναϊκός θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει θέση στο πρωτάθλημα, αν μείνει ο Ολυμπιακός με πραξικόπημα», ήταν η ατάκα του Μάνου Παπαδόπουλου.

Έβγαλε σκούπα για τον Παναθηναϊκό ο Λοτζέσκι!

Νίκη είχαμε για τον Παναθηναϊκό επί του Περιστερίου με 75-82! Ο Λοτζέσκι έβγαλε σκούπα για τον Παναθηναϊκό!

Για 17η συνεχόμενη φορά ο Παναθηναϊκός δίνει το παρών στους τελικούς της Βasket League. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος «σκούπισαν» δύσκολα την ημιτελική σειρά με αντίπαλο το Περιστέρι και θα διεκδικήσουν το 37ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, περιμένοντας να διαπιστώσει αν θα το πράξουν με μειονέκτημα ή πλεονέκτημα έδρας.

Στις 21:00 (ΕΡΤ Sports) το Περιστέρι αντιμετωπίζει στο «Ανδρέας Παπανδρέου» τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» προηγούνται με 2-0 και με νίκη φτάνουν στους τελικούς συνεχίζοντας το σερί αδιάλειπτης παρουσίας τους σε αυτούς από το 2003. Αμφίβολοι για τους «πράσινους» είναι οι Λεκαβίτσιους και Καλαϊτζάκης λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα και στο στήθος αντίστοιχα, ενώ ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει προβλήματα για τους γηπεδούχους. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Αναστόπουλος, Ψαριανός και Κ. Πουρσανίδης.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Basket League: Πράσινο "πάρτι" στο ΟΑΚΑ!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share