Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αντετοκούνμπο ή Τσιτσιπάς για την Ολυμπιακή Φλόγα;

Ποιός θα είναι ο πρώτος λαμπαδηδρόμος;

3 Ιουνίου 2019 17:34
Αντετοκούνμπο ή Τσιτσιπάς για την Ολυμπιακή Φλόγα;

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η τελετή αφής της Ολυμπιακής φλόγας θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2020 στην αρχαία Ολυμπία και η τελετή παράδοσης στις 19 Μαρτίου 2020 στο Παναθηναϊκό στάδιο.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, θέλει να έχει ως πρώτο λαμπαδηδρόμο έναν παγκόσμιο σταρ καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χορηγός της λαμπαδηδρομίας και βασικός χορηγός της ΕΟΕ είναι μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία.

Σε μια διαδικασία όπου ο στίβος έχει τη μερίδα του λέοντος με εννέα λαμπαδηδρόμους, αλλά την κολύμβηση με τον Γιαννιώτη το 2012 και η γυμναστική το 2016 με τον Πετρούνια, ήταν τα αθλήματα που πήραν πρώτα τη φλόγα.

Μπάσκετ ή τένις θα είναι η επόμενη επιλογή καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχουν προκριθεί ως οι ιδανικότεροι. Όσο μεγαλύτερος είναι όμως ένας σταρ, τόσο πιο δύσκολο είναι το πρόγραμμα του.

O Αντετοκούνμπο θα έχει υποχρεώσεις με τους Μιλγουόκι Μπακς εκείνη την περίοδο, ενώ ο Τσιτσιπάς θα είναι και αυτός στις ΗΠΑ για το τουρνουά του Ίντιαν Γουέλς. Ο μεν Αντετοκούνμπο μπορεί να πάρει άδεια από την ομάδα του, ο δες Τσιτσιπάς να μην αγωνιστεί σε ένα μάστερς.

Αυτοί οι δύο είναι ο διακαής πόθος ΕΟΕ και χορηγού και θα εξαντληθεί κάθε πιθανότητα να είναι ένας από τους δύο στις 12 Μαρτίου στην αρχαία Ολυμπία. Σε περίπτωση που κανένας από τους δύο δεν καταφέρει να είναι παρών, υπάρχει και η Κατερίνα Στεφανίδη η οποία θα προέρχεται από το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και η εκδήλωση πέφτει στο κενό της.

Πηγή:www.sportsfeed.gr

Η Cardi B έβγαλε τραγούδι για τον Αντετοκούνμπο!

Το νέο της single με τίτλο "Press" κυκλοφόρησε σήμερα η αμερικανίδα ράπερ Cardi B και έχει μία απρόσμενη αναφορά στον Έλληνα σούπερσταρ του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Πιο συγκεκριμένα, ακούγεται να λέει "Bitch I'm a freak like Greek", αναφερόμενη στο παρατσούκλι του Γιάννη, το οποίο δεν είναι άλλο από..."Greek Freak"!

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ήττα γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον Σταν Βαβρίνκα!

Γιώργος Ξενίδης: Η ζωή του σε 5 σημεία

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share