Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ισοφάρισαν τους Ράπτορς οι Γουόριορς!

Νέο ενδιαφέρον αποκτούν οι τελικοί του NBA!

3 Ιουνίου 2019 10:43
Ισοφάρισαν τους Ράπτορς οι Γουόριορς!

Τι κι αν ο Κέβιν Ντουράντ είναι σταθερά απών και στη διάρκεια του δεύτερου τελικού τραυματίστηκαν οι Κλέι Τόμπσον και Κέβον Λούνεϊ, ενώ στην τελευταία περίοδο ο Στεφ Κάρι έμεινε άποντος; Οι Ουόριορς έδειξαν καρδιά πρωταθλητή, κυριάρχησαν στο δεύτερο ημίχρονο στο Τορόντο και έκαναν το «μπρέικ» με 109-104, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη σειρά με τους Ράπτορς.

Οι παίκτες του Στιβ Κερ ξεκίνησαν από ένα «μαγικό» σερί 18-0 στην έναρξη της τρίτης περιόδου, χωρίς να είναι απαραίτητα μόνο ο Στεφ Κάρι ή ο «Splash Brother» του - όσο έπαιξε - πρωταγωνιστές, αλλά με μια πλειάδα λύσεων που παρουσιάστηκαν από το Γκόλντεν Στέιτ (Κάζινς, Γκριν, Λίβινγκστον, Κουκ, Μπόγκουτ) να κάνει τη διαφορά, βρίσκοντας απαντήσεις ακόμη κι όταν βρέθηκε με πολλαπλές «πληγές» στο παρκέ της «Scotiabank Arena», δείχνοντας αντανακλαστικά που μόνο μια ομάδα με 3 τίτλους σε 4 χρόνια στο ΝΒΑ, θα μπορούσε να φανερώσει, με το «κερασάκι στην τούρτα» να είναι ένα τεράστιο τρίποντο του Ιγκουοντάλα στα 5.9" για το τέλος. Ο τραυματίας Τόμπσον, πάντως, τελείωσε ως πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 25 πόντους, με τον Κάρι να προσθέτει 23 και τους Ντρέιμοντ Γκριν (17 π., 10 ρ., 9 ασ.), ΝτεΜάρκους Κάζινς (11 π., 10 ρ., 6 ασ.) να κάνουν τρομερή δουλειά. Για τους Καναδούς, οι 34 πόντοι με 14 ριμπάουντ του Καουάι Λέοναρντ δεν έφταναν, καθώς πέραν του Φρεντ Φαν Βλίτ (17 π.) δεν είχε ουσιαστική βοήθεια.

Πηγή: SDNA

Basket League: Πράξη τρίτη στα ημιτελικά! Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, βγάζει σκούπα ο Παναθηναϊκός!

Ημέρα ημιτελικών και η σημερινή στην Basket League.

Το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στο ΟΑΚΑ, όπου στις 19:30 (COSMOTE Sport 4) η ΑΕΚ υποδέχεται τον Προμηθέα. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 1-1 και η σειρά δείχνει να έχει… δρόμο. Οι «κιτρινόμαυροι» πέρα από τις γνωστές απουσίες των Ματσιούλις, Τσαλμπούρη και Καββαδά έχουν αμφίβολους και τους Χάντερ και Θίοντορ. Ο πρώτος έχει ένα σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους, ενώ ο δεύτερος μια θλάση στο δεξί χέρι. Οι Πατρινοί δεν έχουν απουσίες και θα προσπαθήσουν να κάνουν το break που θα τους φέρει μια ανάσα από τους τελικούς για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γ. Πουρσανίδης, Τσαρούχα και Μαγκλογιάννης.

Στις 21:00 (ΕΡΤ Sports) το Περιστέρι αντιμετωπίζει στο «Ανδρέας Παπανδρέου» τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» προηγούνται με 2-0 και με νίκη φτάνουν στους τελικούς συνεχίζοντας το σερί αδιάλειπτης παρουσίας τους σε αυτούς από το 2003. Αμφίβολοι για τους «πράσινους» είναι οι Λεκαβίτσιους και Καλαϊτζάκης λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα και στο στήθος αντίστοιχα, ενώ ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει προβλήματα για τους γηπεδούχους. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Αναστόπουλος, Ψαριανός και Κ. Πουρσανίδης.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Basket League: Πράσινο "πάρτι" στο ΟΑΚΑ!

Πάτησε την ΑΕΚ ο Προμηθέας!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share