Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Χάντμπολ!

Προκρίθηκε στην Β' φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020!

2 Ιουνίου 2019 19:44
Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Χάντμπολ!

Την πρόκριση στη Β΄ προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020 πανηγυρίζει η εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε σήμερα (2/6) 27-14 το Λουξεμβούργο στο «Φιλίππειο» της Βέροιας, στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής για τον όμιλο της Α΄ προκριματικής φάσης, και κατέκτησε την πρώτη θέση στη βαθμολογία του γκρουπ. Μετά την εξέλιξη αυτή, η εθνική θα ενταχθεί στον 1ο όμιλο της Β΄ προκριματικής φάσης, μαζί με Ολλανδία, Ισπανία και Αυστρία.

Ερυθρόλευκη κυριαρχία στο Χάντμπολ!

Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν άνετα την ΑΕΚ 28-21 στο ΟΑΚA στον τέταρτο τελικό της Handball Premier και με 3- 1 νίκες στη σειρά κατέκτησαν το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην ιστορία τους, φτάνοντας στο νταμπλ και αποδεικνύοντας την κυριαρχία του στο άθλημα στην Ελλάδα την τελευταία τριετία.

Το ματς ήταν επεισοδιακό και διεκόπη, λόγω της ρίψης αντικειμένων και της εισόδου των οπαδών της «Ένωσης» στον αγωνιστικό χώρο και για να επαναρχίσει, διατάχτηκε η εκκένωση του γηπέδου.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ζαραβίνα ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι και έφτασαν στο +7 και +8 και διατήρησαν ένα +5 με +6 στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share