Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το συγκλονιστικό "αντίο" του γιού του Ρέγιες!

Το μήνυμα που ραγίζει καρδιές...

2 Ιουνίου 2019 15:22
Το συγκλονιστικό

Ο θάνατος του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες συγκλόνισε βαθιά το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά το δράμα που περνάει η οικογένειά του είναι ασύγκριτα...

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής άφησε πίσω του 3 παιδιά και ο 11χρονος γιός του ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα τελευταίο "αντίο" που συγκλονίζει...

"Είναι η τελευταία μας στιγμή μαζί, μπαμπά... Εκείνη τη μέρα μου είχες δώσει συμβουλές όπως κάνεις πάντα, αλλά σήμερα δεν θα επιστρέψεις να το κάνεις ξανά. Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα! Ήμουν και θα είμαι πάντα περήφανος για σένα, μπαμπά. Δεν περνούσαμε όσο χρόνο θέλαμε μαζί, αλλά μόνο εσύ κι εγώ ξέρουμε πόσο αγαπιόμασταν! Ξέρω ότι από τον παράδεισο θα με προσέχεις και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Σε αγαπώ, μπαμπά!"

Εικόνες από το αμάξι του Ρέγιες - δεν έμεινε τίποτα!

Οι πρώτες εικόνες από το μοιραίο τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του 35χρονου Χοσέ Αντόνιο Ρέγες είναι σοκαριστικές!

Mία άμορφη μάζα από σίδερα έγινε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο με δύο ακόμα ξαδέρφια του του πρωί του Σαββάτου, κινούμενοι προς την πόλη Ούτερα.

Ο 35χρονος Ρέγες, ο οποίος ήταν και ο οδηγός του οχήματος, έχασε τον έλεγχο για άγνωστο λόγο και το αυτοκίνητο, αφού προσέκρουσε στις μπάρες άρπαξε αμέσως φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς, όπως δείχνουν οι πρώτες εικόνες του ατυχήματος που πραγματικά είναι σοκαριστικές.

Πηγή: youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες: Η ζωή του σε 5 σημεία!

Σοκ - Σκοτώθηκε ο Αντόνιο Ρέγιες!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share