Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πάτησε την ΑΕΚ ο Προμηθέας!

74 - 65 το τελικό σκορ!

1 Ιουνίου 2019 19:21
Πάτησε την ΑΕΚ ο Προμηθέας!

Ενα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα ο Μάκης Γιατράς είχε σηκώσει τα χέρια του και πανηγύριζε προς το μέρο των φίλων του Προμηθέα!

Μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Λάνγκστον Χολ, που ήταν μακράν ο κορυφαίος, είχε ευστοχήσει σε ένα σουτ τριών πόντων, ενώ ο Σαντ Ρος αστόχησε σε λέι απ. Η διαφορά ήταν στους 6 πόντους και το ματς είχε ουσιαστικά τελειώσει.

Ο Προμηθέας διάβασε, έπαιξε, νίκησε απέναντι σε μία ομάδα που δεν είχε επιλογές, αλλά ούτε και πρωταγωνιστές. Η ΑΕΚ ήταν εξαιρετικά άστοχη στα σουτ τριών πόντων, ο Τζόρνταν Θίοντορ δε βοήθησε ούτε με τις δημιουργίες του, ούτε με το σκοράρισμά του, ο Χάντερ δεν είναι σούπερμαν για να τα κάνει όλα κι έτσι ο Προμηθέας, δίκαια, άξια, ικανά έφτασε στη μεγάλη νίκη, αποδεικνύοντας ότι είναι αποφασισμένος να πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η σειρά έχει μέλλον, αρκεί οι αγώνες να διεξάγονται χωρίς καπνογόνα που ανάβουν μέσα στο γήπεδο και χωρίς οπαδούς που εισβάλλουν μέσα στο παρκέ την ώρα που εξελίσσεται ο αγώνας.

Πηγή: SDNA

Διακοπή στο Προμηθέας - ΑΕΚ! Οπαδός εισέβαλλε στο παρκέ! (Video)

Ένταση δημιουργήθηκε στην Πάτρα, καθώς οπαδός της Ένωσης μπήκε στο παρκέ για να αναρτήσει ένα πανό για τον αδικοχαμένο φίλο της ΑΕΚ, τον Αλεξέι, με τους αστυνομικούς να τον απομακρύνουν αμέσως.

O οπαδός της ΑΕΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Δ. Τόφαλος» με σκοπό να αναρτήσει ένα πανό για τον Αλεξέι, τον αδικοχαμένο φίλο της Ένωσης.

Η αστυνομία απομάκρυνε άμεσα τον εισβολέα, αλλά ο κόσμος των φιλοξενούμενων αντέδρασε και έτσι δημιουργήθηκε μία ένταση για λίγο στο πέταλο που βρίσκονται οι 100 φίλοι της Ένωσης.

Αμέσως στο πέταλο πήγαν οι Ντούσαν Σάκοτα, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Βασίλης Ξανθόπουλος για να κατευνάσουν τα πλήθη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αυτοκτονία Προμηθέα, όρθια η ΑΕΚ!

Basket League: Ώρα ημιτελικών!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share