Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Προκρίθηκε ο Τσιτσιπάς!

Επιβλήθηκε 3-1 σετ!

1 Ιουνίου 2019 14:54
Προκρίθηκε ο Τσιτσιπάς!

Ο νεαρός τενίστας έχασε το τρίτο σετ από τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς, βρέθηκε αντιμέτωπος με σετ πόιντ στο τέταρτο, όμως κατάφερε να καθαρίσει τον αγώνα στο πρώτο του ματς πόιντ και να γράψει ιστορία!

Ο αγώνας διακόπηκε χθες στο τρίτο σετ, διότι είχε πέσει σκοτάδι στο Παρίσι, την ώρα που το σκορ ήταν 7-5, 6-3, 5-5. Ο Σέρβος πήρε το τρίτο με 6-7(5), αλλά ο Στεφ καθάρισε με 7-6(6) το τέταρτο και περιμένει τώρα έναν εκ των Σταν Βαβρίνκα, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον τέταρτο γύρο!

Eκτός όλων των άλλων, ισοφάρισε και την καλύτερη επίδοση Έλληνα τενίστα στο Roland Garros, που κρατούσε από το 1936 ο Λάζαρος Στάλος.

Πηγή: SDNA

Αφιέρωμα του Ρολάν Γκαρός στον Τσιτσιπά! (Video)

Ένα μίνι αφιέρωμα στον Στέφανο Τσιτσιπά ετοίμασαν οι διοργανωτές του Ρολάν Γκαρός και το παρουσίασαν σήμερα (31/5) στον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης στο Youtube με τίτλο: «Il etait une 1ere fois a Roland-Garros - Stefanos Tsitsipas / Roland-Garros 2019». Ο Έλληνας τενίστας μιλάει για τη ζωή του, για το τένις και το Ρολάν Γκαρός, για τον Ρότζερ Φέντερερ, ενώ δηλώσεις κάνει και ο Πατρίκ Μουράτογλου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αποθέωση για τον Στέφανο Τσιτσιπά από την Κιμ Κλάιστερς!

Σοκ - Σκοτώθηκε ο Αντόνιο Ρέγιες!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share