Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βγήκε η 18αδα του Europa League!

Γεμάτη Τσέλσι κι Άιντραχτ!

31 Μαΐου 2019 17:29
Βγήκε η 18αδα του Europa League!

Tο Europa League έριξε αυλαία την Τετάρτη (29/5). Στον τελικό του Μπακού η Τσέλσι διέλυσε την Άρσεναλ με 4-1 και σήκωσε την κούπα στον ουρανό της πρωτεύουσας του Αζερμπαϊτζάν.

Η UEFA λίγο μετά τον τελικό έδωσε στη δημοσιότητα την καλύτερη 18αδα της διοργάνωσης, η οποία περιείχε αρκετές εκπλήξεις.

Φυσικά τις περισσότερες συμμετοχές έχει η νικήτρια Τσέλσι με 8 ποδοσφαιριστές της να βρίσκονται στη λίστα. Ο λόγος για τον Κεπά Αριθαμπαλάγα που ήταν ο φύλακας άγγελος της εστίας των "μπλε", ιδιαίτερα στη διαδικασία των πέναλτι στα ημιτελικά με την Άιντραχτ, τον Νταβίντ Λουίς, τον Αθπιλικουέτα, τον Ζορζίνιο, τον Καντέ και τους σκόρερ του τελικού Ζιρού, Πέδρο και Αζάρ.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η φιναλίστ Άρσεναλ έχει μονάχα τρεις ποδοσφαιριστές της στην 18αδα. Τον Πιέρ Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ που είναι και ο πρώτος σκόρερ των "κανονιέρηδων" στη διοργάνωση με 8 γκολ, τον Κολάσινατς και τον Κοσιελνί.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης μπορεί να μην πέρασε στον τελικό του Μπακού και να αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες, δηλαδή στα πέναλτι του ημιτελικού με τη Τσέλσι, όμως η πορεία της αναγνωρίσθηκε. Τραπ, Ντα Κόστα, Χασέμπε, Κόστιτς και Γιόβιτς βρίσκονται στην κορυφαία αποστολή του Europa League.

Την 18αδα συμπληρώνουν δύο ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα, η οποία αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Άιντραχτ. Στη λίστα βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη, ο Ζοάο Φέλιξ, μαζί με τον Άλεξ Γκριμάλντο.

Πηγή: Sport24

Το χειρότερο "We are the Champions" στην ιστορία! (Βίντεο)

Χθες το βράδυ η Τσέλσι επιβλήθηκε με 4-1 της Άρσεναλ και κατέκτησε το Europa League.

Όπως είναι φυσικό, στα αποδυτήρια των "μπλε" έγινε...χαμός με σαμπάνιες, χορούς και τραγούδι!

Για κακή τους τύχη όμως, το τραγούδι το ανέλαβε ο επιθετικός Γκονζάλο Ιγκουαίν, που αποδείχθηκε κι εκεί...killer, αφού "σκότωσε" το "We are the Champions" των Queen.

Όπως καταλαβαίνετε, το επίμαχο βίντεο έχει ήδη γίνει viral!

Δείτε το εδώ:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Europa League: Το σήκωσε η Τσέλσι, ταπείνωσε την Άρσεναλ!

Απίστευτο! Αψηφά τον καρκίνο για να δει την Λίβερπουλ!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share