Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Basket League: Πρόστιμο για Παναθηναϊκό!

Διαβάστε τον λόγο!

31 Μαΐου 2019 15:54
Basket League: Πρόστιμο για Παναθηναϊκό!

Ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ απολογήθηκε σήμερα (31/05) ο Σταύρος Δουβής. Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία καθώς στο φύλλο αγώνα της πρώτης αναμέτρησης με τον Προμηθέα για τον ημιτελικό της Basket League αναφέρεται φραστική επίθεση σε έναν από τους διαιτητές. Λίγο αργότερα έγινε γνωστή η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, ενώ επιβλήθηκαν και μικρά χρηματικά πρόστιμα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι Βίκος Cola.

Αναλυτικά:

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Επιβάλλεται στην ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (πυρσοί στην εξέδρα) κατά την διάρκεια του αγώνα, χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ της 29-5-2019.

ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ

Επιβάλλεται στην ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (καπνογόνο στην εξέδρα) κατά την διάρκεια του αγώνα, χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ της 29-5-2019.

ΑΕΚ

Επιβάλλεται στον Σταύρο Δουβή Αντιπρόεδρο της ΑΕΚ ΚΑΕ, για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά των διαιτητών του αγώνα η ποινή της έγγραφης αυστηρής επίπληξης με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος ΑΕΚ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ της 29-5-2019.

Πηγή: Sport24

Σοκ με τον τραυματισμό Λεκαβίτσιους!

Αιμάτωμα στο πέλμα του αριστερού ποδιού υπέστη ο Λούκας Λεκαβίτσιους, όπως έδειξαν οι εξετάσεις που έκανε σήμερα (30/5) ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, μία ημέρα μετά την αποχώρησή του από τον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Basket League με το Περιστέρι Βίκος Cola.

Ο "Λέκα" έμεινε εκτός της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού, ακολούθησε θεραπευτική αγωγή και η συμμετοχή του στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς (1/6, 18.00) θεωρείται αμφίβολη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

ΝΒΑ: Δεν αστειεύονται οι Ράπτορς!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Έχω το καλύτερο παρατσούκλι στην ομάδα» (Video)

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share