Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο! Αψηφά τον καρκίνο για να δει την Λίβερπουλ!

"You'll never walk alone"

31 Μαΐου 2019 14:22
Απίστευτο! Αψηφά τον καρκίνο για να δει την Λίβερπουλ!

Ο οπαδός της Λίβερπουλ, Ντέιβ Έβανς, παλεύει με τον καρκίνο προκειμένου να παραμείνει ζωντανός και να παρακολουθήσει την ομάδα του στον τελικό του Champions League.

Ο Έβανς μετακόμισε από το Κόβεντρι της Αγγλίας στην Ν. Ζηλανδία πριν λίγους μήνες και δεν άργησε να διαγνωστεί με καρκίνο.

Η αγαπημένη του ομάδα όμως έκανε μία επική ανατροπή με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα και κέρδισε την πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ο Έβανς έκλεισε εισιτήρια για Μαδρίτη, ώστε να δει τους "reds" να σηκώνουν το πολυπόθητο τρόπαιο.

Δυστυχώς όμως, οι χημειοθεραπείες δεν είχαν αποτέλεσμα και οι γιατροί δεν του έδιναν μεγάλο διάστημα ζωής, οπότε αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα λεφτά του ταξιδιού για την κηδεία του.

Τώρα, θέλει να δει έστω και από την τηλεόραση την προσπάθεια της Λίβερπουλ απέναντι στην Τότεναμ.

"Λαμβάνουμε ήδη κάποια video, αλλά το όνειρό του θα ήταν να πάρει μήνυμα από τον Στίβεν Τζέραντ" δήλωσε η σύζυγος του Ντέιβ Έβανς, ο οποίος έχει ήδη λάβει μηνύματα στήριξης από τους Στιβ Μακμάχον, Τζέιμι Ρέντναπ, Τζον Όλντριτζ και Ρόνι Γουίλαν.

Τι γράφει ο ξένος Τύπος για Λίβερπουλ; - Η μεγαλύτερη ανατροπή του αιώνα!

Η σαρωτική νίκη της Λίβερπουλ επί της Μπαρτσελόνα με 4-0 έκανε την μεγάλη ανατροπή του αιώνα! Πώς όμως σχολίασε ο ξένος Τύπος την νίκη της Λίβερπουλ;

Κόντρα σε όλες τις πιθανότητες και με δύο σημαντικές απουσίες, η Λίβερπουλ κατάφερε και επικράτησε με σκορ 4-0 επί της Μπαρτσελόνα, παίρνοντας εκείνη την πρόκριση στον τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου στη Μαδρίτη.

Μοναδικό σχόλιο από την Daily Mail στο σχολιασμό της επικής ανατροπής της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Το σπουδαίο αυτό επίτευγμα της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ έχει κάνει ολόκληρο το Νησί να παραμιλάει και, όπως εύστοχα σχολίασε στο κείμενό της η Daily Mail για το παιχνίδι, πρόκειται για την «σπουδαιότερη ανάσταση μετά την ανάσταση του Λαζάρου»!

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share