Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Ραούλ Μπράβο μπλεγμένος ΚΑΙ σε κύκλωμα κοκαΐνης!

Τι άλλο έχει μείνει;

31 Μαΐου 2019 10:36
Ο Ραούλ Μπράβο μπλεγμένος ΚΑΙ σε κύκλωμα κοκαΐνης!

Με αφορμή τη σύλληψη του Ραούλ Μπράβο για οργάνωση στημένων αγώνων, ισπανική εφημερίδα αποκαλύπτει την εμπλοκή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή σε κύκλωμα που διακινούσε κοκαΐνη!

Πρόκειται για μια υπόθεση που αφορά την εξάρθρωση οργάνωσης που διακινούσε κοκαΐνη και χάπια έκσταση το 2003 στη Μαδρίτη. Τότε ο Ισπανός αμυντικός ήταν παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το πρώτο εξάμηνο εκείνης της χρονιάς είχε δοθεί δανεικός στη Λιντς.

Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της εφημερίδας «ABC», τόσο ο Μπράβο όσο και ο έτερος εγκέφαλος του κυκλώματος των στημένων αγώνων, Κάρλος Αράντα, είχαν προσαχθεί το 2003 για να καταθέσουν για υπόθεση που αφορούσε ναρκωτικά.

Τότε είχαν συλληφθεί τρία άτομα ως επικεφαλής του κυκλώματος διακίνησης. Πάνω τους είχαν βρεθεί 8,5 κιλά κοκαΐνης και 4.000 χάπια έκσταση, όπλα, μεγάλες ποσότητες χρημάτων και πλαστά έγγραφα. Κατηγορήθηκαν ότι διακινούσαν τα ναρκωτικά σε καλά στέκια της Μαδρίτης.

Πως εμπλέκονται οι δύο ποδοσφαιριστές στην υπόθεση; Ο επικεφαλής του κυκλώματος με τα ναρκωτικά συνελήφθη οδηγώντας το αυτοκίνητο του Ραούλ Μπράβο. Ένα ακόμα αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε η σπείρα ανήκε στον Αράντα.

Έτσι, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, του Άρη και της Βέροιας κλήθηκε να καταθέσει. Ο Μπράβο παραδέχθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν δικό του, αλλά είπε ότι απλά το είχε δώσει στον φίλο του να το πουλήσει. Άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησαν από τις αρχές να μην δημοσιοποιήσουν τα γεγονότα για να μην πληγεί το προφίλ του συλλόγου.

Πηγή: SDNA

"Με άνθρωπο στην Ελλάδα έπαιζε τα στημένα ο Ραούλ Μπράβο"

Οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως ο Ραούλ Μπράβο έμπλεξε με τη μαφία του στοιχήματος για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πως εδώ βρέθηκε ο μεσάζοντας για να συνεχίσει τις παράνομες δραστηριότητες του.

Οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων με πρωταγωνιστές τον συλληφθέντα Ραούλ Μπράβο και τον Ίνιγκο Λόπεθ συνεχίζονται με καταιγιστικό ρυθμό. Η ισπανική Confidencial γράφει πως ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού είχε μπλέξει με τη μαφία του παράνομου στοιχήματος στην Ελλάδα και ότι έπαιζε στημένα ματς με μεσάζοντα από τη χώρα μας!

Το απόσπασμα αναφέρει: "To κύκλωμα των στημένων αγώνων στην Primera και στη Segunda, που αποκαλύφθηκε την Τρίτη (29/5), από την αστυνομία, χρησιμοποιούσε μια επαφή στην Ελλάδα για να πραγματοποιεί τα ποντάρισματά του σε παράνομες εταιρείες στην Ασία.

Τα κέρδη ξεπερνούσαν τις 300.000 ευρώ, αν και ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή ποσά που διακινούσαν οι φερόμενοι εγκέφαλοι, Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα.

Ο Μπράβο γνώρισε τον φερόμενο ενδιάμεσο του δικτύου την περίοδο που αγωνιζόταν στην Ελλάδα, μια από τις χώρες στις οποίες ευδοκιμούν εγκληματικές οργανώσεις που σχετίζονται με στημένα παιχνίδια. Ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε στον Ολυμπιακό από τον Ιούλιο του 2007 ως τον Αύγουστο του 2011 και επέστρεψε στην Ελλάδα για να κλείσει την καριέρα του στη Βέροια και στον Άρη, όπου κρέμασε τα παπούτσια του το καλοκαίρι του 2017.

Το όνομα που επιλέχθηκε για την επιχείρηση είναι 'Οίκος', που στα ελληνικά σημαίνει σπίτι. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Μπράβο έμπλεξε με τη μαφία των στοιχημάτων και από εκεί έχουν περάσει και άλλοι εμπλεκόμενοι. Εκεί βρήκε και τον μεσάζοντα, ο οποίος διευκόλυνε τη δουλειά του κυκλώματος προς την Ασία".

Πηγή: Sport24

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ποιοί αγώνες "στήθηκαν" στην Ισπανία;

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Σέρχιο Ράμος θα μείνει για πάντα στη Βασίλισσα!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share