Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Euroleague: 8 ομάδες διεκδικούν την Wild Card!

Για την σεζόν 2019-20!

30 Μαΐου 2019 17:34
Euroleague: 8 ομάδες διεκδικούν την Wild Card!

Οχτώ ομάδες διεκδικούν την Wild Card της Euroleague για την σεζόν 2019- 20!

Οχτώ ομάδες διεκδικούν μία θέση στη Euroleague της σεζόν 2019-20, με τη διοργανώτρια αρχή να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για μία Wild Card, που θα συμπληρώσει τις 18 ομάδες της επόμενης περιόδου.

Η Euroleague δίνει κάθε χρόνο τουλάχιστον μία Wild Card και τη δυνατότητα σε μία ομάδα να συμμετάσχει στην κορυφαία διοργάνωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Οι υποψήφιες για τη φετινή σεζόν όμως φαίνεται ότι είναι αρκετές.

Με τη Βιλερμπάν να εισέρχεται δεδομένα στη διοργάνωση, μένει μία ακόμη θέση, με τον γνωστό δημοσιογράφο Ντόνατας Ουρμπόνας να καταγράφει το ρεπορτάζ του για το θέμα στο twitter.

Σύμφωνα με όσα έγραψε λοιπόν, Παρτιζάν, Μπουντούτσνοστ, Λιέτουβους Ρίτας, Ούνικς Καζάν, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Ζενίτ, Άλμπα Βερολίνου (αν δεν τα καταφέρει μέσω πρωταθλήματος) και Νταρουσάφακα είναι οι υποψήφιες, με τους Σέρβους να είναι το φαβορί.

Euroleague: H επιστροφή της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα! (video)

Στη Μόσχα επέστρεψε η αποστολή της ΤΣΣΚΑ μετά τον θρίαμβο στο Final Four της Βιτόρια και την κατάκτηση της όγδοης Ευρωλίγκας της ιστορίας της.

Οι παίκτες και οι προπονητές της «αρκούδας» έτυχαν «θερμής» υποδοχής από φίλους της ομάδας στο αεροδρόμιο, με την κούπα να βρίσκεται στα χέρια του Δημήτρη Ιτούδη.

Πλέον, οι πανηγυρισμοί στην ΤΣΣΚΑ θα μπουν στην… άκρη, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη (23/5) θα υποδεχθεί τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στον πρώτο ημιτελικό της VTB League

TAGS
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share