Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΑΕΚ: Επιτέλους έφτασε ο Μιγκέλ Καρντόσο στην Αθήνα!

Ευχάριστα νέα για την Ένωση!

30 Μαΐου 2019 16:33
ΑΕΚ: Επιτέλους έφτασε ο Μιγκέλ Καρντόσο στην Αθήνα!

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Ένωση αφού έφτασε ο Μιγκέλ Καρντόσο στην Αθήνα! Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι στην Αθήνα και στις 17:00 ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρουσιαστεί και επίσημα!

Έτοιμος να πιάσει δουλειά στην ΑΕΚ είναι ο Μιγκέλ Καρντόσο ο οποίος λίγο μετά τις 14:00 έφτασε στην Αθήνα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στις 17:00 θα παρουσιαστεί και επίσημα από την Ένωση, κάνοντας και τις... προγραμματικές του δηλώσεις και δίνοντας το στίγμα για την επόμενη σεζόν.

Αύριο ο νέος προπονητής της ΑΕΚ θα βρθεί στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης προκειμένου να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις της ομάδας και θα έχει σειρά επαφών με τους ανθρώπους της ομάδας για όλα τα ανοικτά ζητήματα ενώ θα επιστρέψει στην πατρίδα του την Κυριακή.

Αυτοκτονία Προμηθέα, όρθια η ΑΕΚ!

Αυτοκτονία Προμηθέα, όρθια η ΑΕΚ!

Ντέρμπι με τα... όλα του ήταν το Game 1 της σειράς των ημιτελικών ανάμεσα σε ΑΕΚ και Προμηθέα. Το παιχνίδι ήταν θρίλερ μέχρι τέλους, με τον Προμηθέα να παίρνει προβάδισμα της τάξεως των τεσσάρων πόντων (78-82), όμως η Ένωση κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση με μπροστάρη τον Τζόρνταν Θίοντορ, ο οποίος πήρε την κατάσταση στα χέρια του και οδήγησε στο 1-0 την ομάδ του απέναντι στους Πατρινούς.

Οι 12άδες των δύο ομάδων

ΑΕΚ (Μπάνκι): Γιορκ, Τζέιμς, Ξανθόπουλος, Σάκοτα, Λαρεντζάκης, Μωραΐτης, Θίοντορ, Σαντ-Ρος, Ρογκαβόπουλος, Γιαννόπουλος, Χάντερ, Εμπάκουε.
Προμηθέας (Γιατράς): Χολ, Λίποβι, Γκίκας, Τσαϊρέλης, Γερομιχαλός, Κασελάκης, Σαλούστρος, Κατσίβελης, Μέιερ, Μπράουν, Έλις, Παρκς.

Πηγή: sdna.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ήττα για την Μαρία Σάκκαρη στη φάση των «32» του Γαλλικού Όπεν!

Υπογράφει ο Σλούκας!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share