Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Περιστέρι – Παναθηναϊκός 68-91: Ένας αγώνας "ξέσπασμα"!

Τα έδωσε όλα το Τριφύλλι!

29 Μαΐου 2019 21:54
Περιστέρι – Παναθηναϊκός 68-91:  Ένας αγώνας

Ο Παναθηναϊκός ... ξέσπασε μετά το «καθισιό» των 25 ημερών και παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ, επικράτησε εύκολα του Περιστερίου κάνοντας το break και πήρε προβάδισμα (1-0) στα ημιτελικά της Basket League!

Το διάστημα αγωνιστικής απραξίας ήταν μεγάλο. Σχεδόν έναν μήνα μετά το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι για το πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ «διψούσε» για μπάσκετ.

Η εικόνα του δευτέρου γύρου με την νίκη του Περιστερίου δεν θύμιζε σε τίποτα αυτό που είδαμε στο παρκέ του «Ανδρέας Παπανδρέου» στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ, με τους Κυπελλούχους Ελλάδας να είναι εντυπωσιακοί.

Οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο πετούσαν... φωτιές, αντέδρασαν στην επιστροφή του Περιστερίου από το -24 (48-56), πήραν προβάδισμα στην σειρά και πλέον θέλουν δύο αποτελέσματα ακόμη για την πρόκριση στους τελικούς. Σπουδαία εμφάνιση από τον Ντεσόν Τόμας (21π., 10ριμπ.), που ξεχώρισε μαζί με τους Καλάθη (19π., 11ας) και Λοτζέσκι (13π.). Για το Περιστέρι, μένει το σερί 13-0 της τρίτης περιόδου το οποίο όμως δεν είχε συνέχεια. Πρώτος σκόρερ ο Μπέντιλ με 20 πόντους.

Η σειρά πλέον μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ (1/6, 18:00), όπου ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ φιλοξενεί το Περιστέρι θέλοντας να ζευγαρώσει τις νίκες του, με την ομάδα των βορείων προαστίων να ψάχνει break ισοφάρισης.

Πηγή: sdna.gr

Basket League: Ώρα ημιτελικών!

Αρχίζουν απόψε οι ημιτελικοί των playoffs της Basket League που κρίνονται στις τρεις νίκες.

Στις 19:00 (ΕΡΤ Sports) το Περιστέρι, που επιστρέφει στην τετράδα μετά από 16 χρόνια αναμετράται με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος θα βρεθεί… ανάμεσα στις δύο του αγάπες, είναι η μόνη που κέρδισε φέτος τους «πράσινους». Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, πέρα φυσικά από την απουσία του Παππά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά από 25 μέρες. Διαιτητές θα είναι οι Μάνος, Συμεωνίδης και Τζαφλέρης.

Στις 19:30 (COSMOTE Sport 4) η ΑΕΚ υποδέχεται τον Προμηθέα. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα έχουν διαθέσιμους τους τραυματίες Ματσιούλις, Καββαδά και Τσαλμπούρη. Η ομάδα της Πάτρας δεν έχει απουσίες και προέρχεται από μια εβδομάδα ξεκούρασης, καθώς «καθάρισε» με 2-0 τη σειρά με τον ΠΑΟΚ σε αντίθεση με την «Ένωση» που ταλαιπωρήθηκε περισσότερο από τον Χολαργό. Διαιτητές θα είναι οι Παπαπέτρου, Μπήτης και Ανδρικόπουλος.

Τα δεύτερα ματς θα γίνουν το Σάββατο στις έδρες των ομάδων που σήμερα είναι φιλοξενούμενες.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share