Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απόφαση Σοκ: Τέλος στην αφαίρεση βαθμών για επεισόδια!

Συζητήθηκε στην ΕΠΟ!

29 Μαΐου 2019 13:29
Απόφαση Σοκ: Τέλος στην αφαίρεση βαθμών για επεισόδια!

Συνεδρίασε χθες (28/5) η Επιτροπή Επαγγελματικού ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και πήρε μια σειρά από σημαντικές αποφάσεις που θα πρέπει βέβαια να έχουν την έγκριση από τις διεθνείς συνομοσπονδίες

Η μια έχει να κάνει με τον Πειθαρχικό Κώδικα, καθώς οι ομάδες της Super League ζήτησαν να αλλάξει το άρθρο 15, το οποίο προέβλεπει ότι σε περιπτώσεις εκτεταμένων επεισοδίων σε αγώνες πρωταθλήματος ή Κυπέλλου οι ομάδες τιμωρούνται με πρόστιμο, ποινή αποκλεισμού της έδρας και αφαίρεση βαθμών.

Η είσηγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι να καταργηθεί η ποινή αφαίρεσης βαθμών, αλλά να αυξηθούν τα πρόστιμα, ειδικά σε περίπτωση υποτροπής. Βέβαια, το κείμενο θα αποσταλεί στις διεθνείς Ομοσπονδίες για να επικυρωθεί η αλλαγή και να αλλάξει το άρθρο.

Επεισόδια μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού! Διακόπηκε ο τελικός!

Το παιχνίδι διεκόπη όταν οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Νωρίτερα είχαν εκτοξεύσει αντικείμενα. Οι παίκτες των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια. Οι διαιτητές ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην αίθουσα Κασιμάτης του ΟΑΚΑ παρενέβησαν πριν η κατάσταση ξεφύγει τελείως.

Οι παίκτες της ΑΕΚ και οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Οι παίκτες της ΑΕΚ λίγη ώρα μετά από εκείνους του Ολυμπιακού αποχώρησαν από το γήπεδο. Οι διαιτητές έχουν ζητήσει την εκκένωση του γηπέδου για να συνεχιστεί το ματς.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Super League: Πλέι οφ και για τον πρωταθλητή με την νέα χρονιά!

"Με άνθρωπο στην Ελλάδα έπαιζε τα στημένα ο Ραούλ Μπράβο"

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share