Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Με άνθρωπο στην Ελλάδα έπαιζε τα στημένα ο Ραούλ Μπράβο"

Ποιός είναι;

29 Μαΐου 2019 12:14

Οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως ο Ραούλ Μπράβο έμπλεξε με τη μαφία του στοιχήματος για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πως εδώ βρέθηκε ο μεσάζοντας για να συνεχίσει τις παράνομες δραστηριότητες του.

Οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων με πρωταγωνιστές τον συλληφθέντα Ραούλ Μπράβο και τον Ίνιγκο Λόπεθ συνεχίζονται με καταιγιστικό ρυθμό. Η ισπανική Confidencial γράφει πως ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού είχε μπλέξει με τη μαφία του παράνομου στοιχήματος στην Ελλάδα και ότι έπαιζε στημένα ματς με μεσάζοντα από τη χώρα μας!

Το απόσπασμα αναφέρει: "To κύκλωμα των στημένων αγώνων στην Primera και στη Segunda, που αποκαλύφθηκε την Τρίτη (29/5), από την αστυνομία, χρησιμοποιούσε μια επαφή στην Ελλάδα για να πραγματοποιεί τα ποντάρισματά του σε παράνομες εταιρείες στην Ασία.

Τα κέρδη ξεπερνούσαν τις 300.000 ευρώ, αν και ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή ποσά που διακινούσαν οι φερόμενοι εγκέφαλοι, Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα.

Ο Μπράβο γνώρισε τον φερόμενο ενδιάμεσο του δικτύου την περίοδο που αγωνιζόταν στην Ελλάδα, μια από τις χώρες στις οποίες ευδοκιμούν εγκληματικές οργανώσεις που σχετίζονται με στημένα παιχνίδια. Ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε στον Ολυμπιακό από τον Ιούλιο του 2007 ως τον Αύγουστο του 2011 και επέστρεψε στην Ελλάδα για να κλείσει την καριέρα του στη Βέροια και στον Άρη, όπου κρέμασε τα παπούτσια του το καλοκαίρι του 2017.

Το όνομα που επιλέχθηκε για την επιχείρηση είναι 'Οίκος', που στα ελληνικά σημαίνει σπίτι. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Μπράβο έμπλεξε με τη μαφία των στοιχημάτων και από εκεί έχουν περάσει και άλλοι εμπλεκόμενοι. Εκεί βρήκε και τον μεσάζοντα, ο οποίος διευκόλυνε τη δουλειά του κυκλώματος προς την Ασία".

Πηγή: Sport24

Πρώην παίκτης του ΟΣΦΠ ο "εγκέφαλος" σε κύκλωμα στημένων!

Βόμβα στην Ισπανία με επιχείρηση της αστυνομίας για συλλήψεις ποδοσφαιριστών με συμμετοχή σε οργάνωση που έστηνε παιχνίδια - Επικεφαλής φέρεται ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Άρη, Ραούλ Μπράβο, ο οποίος έχει συλληφθεί!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, έχει γίνει μεγάλη επιχείρηση των αστυνομικών αρχών και έχουν συλληφθεί πολλοί ποδοσφαιριστές ομάδων της Πριμέρα και της Σεγούνδα Ντιβιζιόν.

Όπως αναφέρεται, ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, του Ολυμπιακού και του Άρη ήταν ο εγκέφαλος της οργάνωσης που έστηνε παιχνίδια για να αποκομίζει κέρδη από το στοίχημα!

Από τους ποδοσφαιριστές που έχουν συλληφθεί ξεχωρίζει ο Ραούλ Μπράβο, ενώ υπάρχουν επίσης στη σχετική λίστα τα ονόματα των Μπόρχα Φερνάντεθ της Ρεάλ Βαγιαδιολίδ, του Κάρλος Αράντα, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας στη χώρα της Ιβηρικής, ο Σαμουέλ Σάιθ της Χετάφε κι ο Ινίγο Λόπεθ Μοντάνια της Ντεπορτίβο λα Κορούνια.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ερυθρόλευκη κυριαρχία στο Χάντμπολ!

Europa League: Λονδρέζικος τελικός στο Μπακού!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share