Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Basket League: Ώρα ημιτελικών!

Επιτέλους δράση!

29 Μαΐου 2019 09:45
Basket League: Ώρα ημιτελικών!

Αρχίζουν απόψε οι ημιτελικοί των playoffs της Basket League που κρίνονται στις τρεις νίκες.

Στις 19:00 (ΕΡΤ Sports) το Περιστέρι, που επιστρέφει στην τετράδα μετά από 16 χρόνια αναμετράται με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος θα βρεθεί… ανάμεσα στις δύο του αγάπες, είναι η μόνη που κέρδισε φέτος τους «πράσινους». Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, πέρα φυσικά από την απουσία του Παππά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά από 25 μέρες. Διαιτητές θα είναι οι Μάνος, Συμεωνίδης και Τζαφλέρης.

Στις 19:30 (COSMOTE Sport 4) η ΑΕΚ υποδέχεται τον Προμηθέα. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα έχουν διαθέσιμους τους τραυματίες Ματσιούλις, Καββαδά και Τσαλμπούρη. Η ομάδα της Πάτρας δεν έχει απουσίες και προέρχεται από μια εβδομάδα ξεκούρασης, καθώς «καθάρισε» με 2-0 τη σειρά με τον ΠΑΟΚ σε αντίθεση με την «Ένωση» που ταλαιπωρήθηκε περισσότερο από τον Χολαργό. Διαιτητές θα είναι οι Παπαπέτρου, Μπήτης και Ανδρικόπουλος.

Τα δεύτερα ματς θα γίνουν το Σάββατο στις έδρες των ομάδων που σήμερα είναι φιλοξενούμενες.

Μπαρτσελόνα για Πρίντεζη!

Η κατάσταση στον Ολυμπιακό έχει δημιουργήσει... αμφιβολίες για το μέλλον πολλών παικτών του ρόστερ και πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ βρίσκονται σε στάδιο διερεύνησης ενόψει της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξέρουν πού θα αγωνίζονται και το συγκεκριμένο γεγονός δημιουργεί... έδαφος ακόμα και για όσους έχουν συμβόλαιο.

Όπως αναφέρει η «Livesport», σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού δεσμεύεται με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο η Μπαρτσελόνα... βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του και ρώτησε τους Πειραιώτες τί ακριβώς παίζει με την περίπτωσή του.

Οι Καταλανοί έχουν στη λίστα τους και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι για τον Πρίντεζη υπάρχει ενδιαφέρον και από τις Αρμάνι Μιλάνο, Φενέρνμπαχτσε, οι οποίες έχουν κάνει διερευνητικές επαφές γιια τον έμπειρο άσο. Επιπρόσθετα, το όνομα του «Πρι» βρίσκεται και στη λίστα της Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share