Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Παραιτήθηκε ο Γεωργίου μετά τις δηλώσεις κατά του ΠΑΟΚ!

Τον οδήγησε σε νομικές κινήσεις

28 Μαΐου 2019 19:22
Παραιτήθηκε ο Γεωργίου μετά τις δηλώσεις κατά του ΠΑΟΚ!

Τέλος πριν καν… αρχίσει για τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος και παραιτήθηκε από την προεδρία του Απόλλωνα Σμύρνης, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν πρόσφατες δηλώσεις του.

Υποστηρίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει εξαγοράσει τον Παναιτωλικό και την Ξάνθη, οδήγησε σε νομικές κινήσεις εναντίον του από τις ομάδες, με αποτέλεσμα την αποχώρησή του από την «ελαφρά ταξιαρχία» για να «να μην υπάρχει η παραμικρή σύγχυση μεταξύ των δύο ιδιοτήτων», όπως ανέφερε στη σχετική ανακοίνωσή του.
Η ανακοίνωση του Γεωργίου


«Ξεκαθαρίζω ότι οι πρόσφατες δηλώσεις μου, ουδεμία σχέση έχουν με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Πηγάζουν αποκλειστικά στην δημοσιογραφική ιδιότητά μου και στις δημοσιογραφικές πληροφορίες μου. Μάλιστα, προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή σύγχυση μεταξύ των δύο ιδιοτήτων, υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Εύχομαι ο Απόλλων Σμύρνης να πετύχει τους στόχους του και να τους πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

NBA: Ποιές ομάδες δεν έφτασαν ποτέ σε τελικούς;

Μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν 7...πλέον, μετά την πρόκριση των Τορόντο Ράπτορς επί των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, έγιναν 6, καθώς η Καναδική ομάδα θα συμμετάσχει σε Τελικούς για πρώτη φορά από την είσοδό τους στο NBA.

Από τις 30 ομάδες λοιπόν που συμμετέχουν στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ, μόνο 6 δεν έχουν φτάσει να διεκδικήσουν το πολυπόθητο δαχτυλίδι του πρωταθλητή. 4 από αυτές μάλιστα δεν έχουν φτάσει ούτε σε τελικούς περιφέρειας!

Ας δούμε ποιές είναι;

Ντένβερ Νάγκετς (το 1985 και το 2009 έφτασαν Τελικούς Περιφέρειας)

Μινεσότα Τίμπεργουλβς (το 2004 σταμάτησαν στους Τελικούς Περιφέρειας)

Λος Άντζελες Κλίπερς (δεν έχουν φτάσει ποτέ σε Τελικούς Περιφέρειας)

Μέμφις Γκρίζλις (δεν έχουν φτάσει ποτέ σε Τελικούς Περιφέρειας)

Νιού Όρλιανς Πέλικανς (δεν έχουν φτάσει ποτέ σε Τελικούς Περιφέρειας)

ΝΒΑ: Τέλος στο όνειρο του Γιάννη! Στους τελικούς οι Ράπτορς

Οι Ράπτορς με τρομερή ανατροπή από το -15 στα τελευταία 14 λεπτά επικράτησαν των Μπακς 100-94 και πέρασαν στους τελικούς του ΝΒΑ. Γιάννης Αντετοκούνμπο: Υπέγραψε "χρυσό" συμβόλαιο!

Στους τελικούς του ΝΒΑ για πρώτη φορά στην ιστορία τους προκρίθηκαν οι Ράπτορς νικώντας με 100-94 τους Μπακς και φτάνοντας στο 4-2. Η ομάδα του Τορόντο, που ήταν στο -15 (61-76) 2:18 πριν το τέλος της τρίτης περιόδου έκανε απίθανη ανατροπή και απέκλεισε την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ πλέον θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα με πλεονέκτημα έδρας απέναντι στους Γουόριορς.

Ο Greek Freak έκανε ό,τι μπορούσε τελειώνοντας το παιχνίδι με 21 πόντους (5/10 βολές, 5/13 δίποντα, 2/5 τρίποντα), 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 τάπες, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 39 λεπτά.

Σπουδαία εμφάνιση και πάλι από τον Κογουάι Λέοναρντ, ο οποίος είχε 27 πόντους (9/22 σουτ), 17 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 τάπες.

Το ματς

Οι Μπακς ξεκίνησαν δυναμικά στην άμυνα και «ζεστοί» από την περιφέρεια. Με ένα 11-0 και πρωταγωνιστή τον Μίντλετον προηγήθηκαν με οκτώ, 6-14, ενώ παρότι οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν γρήγορα, 16-16, ξέφυγαν ξανά.

Μπρόγκντον και Ιλιασόβα έδωσαν λύσεις από τον πάγκο, Αντετοκούνμπο και Λόπεζ έκαναν εξαιρετική δουλειά στην άμυνα και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στις αρχές της δεύτερης περιόδου στο +15, 18-33, και λίγο αργότερα 23-38. Οι Ράπτορς αντέδρασαν μέσα από την άμυνά τους και με τον ΦανΒλίτ να «πυροβολεί» πλησίασαν στο σουτ, 43-46. Το Μιλγουόκι κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο με τη διαφορά στους έξι, 44-50, έχοντας 9/18 τρίποντα και τον Greek Freak στους 10 πόντους (3/6 βολές, 2/5 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα. Το Τορόντο, πάντως, είχε επιστρέψει στο ματς παρότι ο Λέοναρντ έμεινε στους 8 πόντους με 3/7 σουτ και 4 λάθη.

Ο Γιάννης βρήκε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει και οι Μπακς με ένα 8-0 έφτασαν ξανά σε διψήφια απόσταση, 52-65, στα μισά της τρίτης περιόδου. Τα μεγάλα τρίποντα του Μίντλετον και οι βολές του Ιλιασόβα έφεραν τους φιλοξενούμενους και πάλι στο +15, 61-76. Οι Ράπτορς έμοιαζαν ανήμποροι να αντιδράσουν, αλλά ο Λέοναρντ τούς οδήγησε σε ένα 10-0 και τους ξανάβαλε στο παιχνίδι, 71-76, ενώ με κάρφωμα του Ιμπάκα ισοφάρισαν 78-78, δεκάμισι λεπτά πριν το τέλος και χωρίς τον Λέοναρντ στο παρκέ. Οι Μπακς ήταν σε… τρικυμία και οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 87-79 ολοκληρώνοντας ένα επί μέρους 26-3, με 6:46 να απομένουν για το τέλος. Το τάιμ άουτ του Μπαντενχόλζερ βοήθησε την ομάδα του να ηρεμήσει και να απαντήσει με ένα 7-0, 87-86.

Το ορειβατικό τρίποντο του Λέοναρντ έφερε τους Ράπτορς στο +5 (95-90) και οι βολές του Λόπεζ κράτησαν ζωντανούς τους Μπακς, 97-94, με 29,6’’ για τη λήξη. Μία βολή του Σιάκαμ και το επιθετικό ριμπάουντ του Λέοναρντ έγραψαν τον επίλογο στη σειρά «σφραγίζοντας» την τέταρτη σερί νίκη των Ράπτορς.

Δωδεκάλεπτα: 18-31, 43-50, 71-76, 100-94.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Υπέγραψε "χρυσό" συμβόλαιο!

Ολυμπιακός: Κλέβει τον Μιλουτίνοφ η Μπαρτσελόνα!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share