Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πρώην παίκτης του ΟΣΦΠ ο "εγκέφαλος" σε κύκλωμα στημένων!

Έχουν ήδη γίνει συλλήψεις!

28 Μαΐου 2019 11:20
Πρώην παίκτης του ΟΣΦΠ ο

Βόμβα στην Ισπανία με επιχείρηση της αστυνομίας για συλλήψεις ποδοσφαιριστών με συμμετοχή σε οργάνωση που έστηνε παιχνίδια - Επικεφαλής φέρεται ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Άρη, Ραούλ Μπράβο, ο οποίος έχει συλληφθεί!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, έχει γίνει μεγάλη επιχείρηση των αστυνομικών αρχών και έχουν συλληφθεί πολλοί ποδοσφαιριστές ομάδων της Πριμέρα και της Σεγούνδα Ντιβιζιόν.

Όπως αναφέρεται, ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, του Ολυμπιακού και του Άρη ήταν ο εγκέφαλος της οργάνωσης που έστηνε παιχνίδια για να αποκομίζει κέρδη από το στοίχημα!

Από τους ποδοσφαιριστές που έχουν συλληφθεί ξεχωρίζει ο Ραούλ Μπράβο, ενώ υπάρχουν επίσης στη σχετική λίστα τα ονόματα των Μπόρχα Φερνάντεθ της Ρεάλ Βαγιαδιολίδ, του Κάρλος Αράντα, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας στη χώρα της Ιβηρικής, ο Σαμουέλ Σάιθ της Χετάφε κι ο Ινίγο Λόπεθ Μοντάνια της Ντεπορτίβο λα Κορούνια.

Ολυμπιακός: Xαμός μετά τις υπογραφές του Βαλμπουενά!

Ο Γάλλος άσος - που αποχώρησε από την Φενέρ - βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μαζί με τον Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος θεωρείται ποδοσφαιρικός του πατέρας.
Εκεί, τον περίμεναν και τον αποθέωσαν δεκάδες οπαδοί των Πειραιωτών με τραγούδια και συνθήματα αλλά και χειροκρότημα. Παράλληλα, ζήτησαν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη επιστροφή στους τίτλους, φωνάζοντας: «Βαγγέλη γερά, πρωτάθλημα ξανά»



Ο Βαλμπουενά - ο οποίος είχε φτάσει στην Αθήνα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας -έδειχνε πιο χαρούμενος από ποτέ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με απολαβές στο 1.7 εκατ. ευρώ.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε τονίσει ήδη το πόσο ευτυχής είναι που θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι. Για τον Ολυμπιακό βέβαια θα υπάρξει και συνέχεια στις μεταγραφές.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ποιές ομάδες θα είναι στο επόμενο Champions League;

ΠΑΟΚ: Μεγάλη ανατροπή με τον Βαρέλα!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share