Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μπαρτσελόνα για Πρίντεζη!

Επιστροφή στην Ισπανία για τον διεθνή φόργουορντ.

27 Μαΐου 2019 13:33
Μπαρτσελόνα για Πρίντεζη!

Η κατάσταση στον Ολυμπιακό έχει δημιουργήσει... αμφιβολίες για το μέλλον πολλών παικτών του ρόστερ και πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ βρίσκονται σε στάδιο διερεύνησης ενόψει της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξέρουν πού θα αγωνίζονται και το συγκεκριμένο γεγονός δημιουργεί... έδαφος ακόμα και για όσους έχουν συμβόλαιο.

Όπως αναφέρει η «Livesport», σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού δεσμεύεται με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο η Μπαρτσελόνα... βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του και ρώτησε τους Πειραιώτες τί ακριβώς παίζει με την περίπτωσή του.

Οι Καταλανοί έχουν στη λίστα τους και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι για τον Πρίντεζη υπάρχει ενδιαφέρον και από τις Αρμάνι Μιλάνο, Φενέρνμπαχτσε, οι οποίες έχουν κάνει διερευνητικές επαφές γιια τον έμπειρο άσο. Επιπρόσθετα, το όνομα του «Πρι» βρίσκεται και στη λίστα της Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Πηγή: SDNA

"Χαστούκι" από ΑΣΕΑΔ στον Ολυμπιακό.

Ηχηρό «χαστούκι» από το ΑΣΕΑΔ στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν την εκδίκαση των δύο προσφυγών τους προς το συγκεκριμένο όργανο, όμως στην πρώτη... ηττήθηκαν. Συγκεκριμένα, το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή των Πειραιωτών σχετικά με την κλήρωση των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής της Basket League και την επιθυμία του Ολυμπιακού να ακυρωθεί η τελευταία «στροφή» της Regular Season του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός υποστήριξε ότι η ΚΕΔ τελούσε σε έλλειψη απαρτίας, αφού ο Στέλιος Συμεωνίδης απουσίαζε από την αίθουσα όταν ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής. Ωστόσο, η ΕΟΚ κατέθεσε στο ΑΣΕΑΔ έγγραφο με υπογραφή όλων των αρχιδιαιτητών, το οποίο κρίθηκε και ως το κεντρικό αποδεικτικό στοιχείο στο ΑΣΕΑΔ.

Ως εκ τούτου, η προσφυγή του Ολυμπιακού απορρίφθηκε και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους ακόμα μεγαλύτερα ζητήματα σχετικά με το αγωνιστικό τους μέλλον. Ουσιαστικά αυτή ήταν η τελευταία ελπίδα για τους Πειραιώτες και την προσπάθειά τους να ακυρωθεί η 26η αγωνιστική και τα πλέι-οφ, ενώ η συγκεκριμένη απόφαση και η νέα χαμένη δικαστική μάχη του συλλόγου επικυρώνει την βαθμολογία και τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού στην Α2.

Πηγή: SDNA

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share