Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά έφτασε...η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού!

Έφτασε στις 3:20 π.μ.!

27 Μαΐου 2019 08:49
Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά έφτασε...η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού!

Ο Βαλμπουενά έφτασε...η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού! Ο Ολυμπιακός έκανε την καλύτερη αρχή για τις μεταγραφές του καλοκαιριού!

Ο Γάλλος «άσος» ήρθε αμέσως μετά τον τελευταίο αγώνα της Φενέρμπαχτσε για το πρωτάθλημα Τουρκίας με ιδιωτική πτήση και αναμένεται να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, προτού υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρολεύκους».

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Για τα υπόλοιπα και τα πιο σπουδαία θα μιλήσουμε αύριο», ήταν οι δηλώσεις του στα Μέσα Ενημέρωσης, που βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τη σημερινή (27/5) ημέρα να είναι κι αυτή, που θα τελειώσει τη μετακίνησή του στο λιμάνι, σε μια κίνηση... με υποσχέσεις.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του Βαλμπουενά:

Πηγή: sdna.gr

Ολυμπιακός: Κλέβει τον Μιλουτίνοφ η Μπαρτσελόνα!

Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, η Μπαρτσελόνα... μετουσίωσε το φιλολογικό της ενδιαφέρον σε επίσημη πρόταση για τον Μιλουτίνοφ και προσφέρει στον Σέρβο εφτά εκατομμύρια ευρώ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας!
Ο «Μίλου» έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το το 2020 και η πρόθεσή του είναι να συναντηθεί με την διοίκηση των «ερυθρόλευκων», ώστε να ξεκαθαριστεί τι ακριβώς θα συμβεί με την περίπτωσή του.

Στη συμφωνία υπάρχει μόνο NBA out, το οποίο θα φέρει περίπου 1,5 εκατομμύριο δολάρια σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί από τους Σπερς, οι οποίοι βλέπουν με... καλό μάτι τον Σέρβο σέντερ. Ρήτρα για άλλη ομάδα πάντως δεν υπάρχει, οπότε για να υπάρξει το οποιοδήποτε deal πρέπει να συναινέσει (αλλά και να ικανοποιηθεί οικονομικά) ο Ολυμπιακός.
Έτσι, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον «Μίλου», με τις εξελίξεις να αναμένονται... ραγδαίες στη συγκεκριμένη υπόθεση.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share