Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βόμβα στην Ρεάλ: Φεύγει ο Ράμος!

Ποιός θα τον αποκτήσει;

24 Μαΐου 2019 16:56
Βόμβα στην Ρεάλ: Φεύγει ο Ράμος!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό ο αρχηγός των Μαδριλένων ψάχνεται για να αποχωρήσει από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Όπως αναφέρθηκε, μάλιστα, σε αυτά που μεταδόθηκαν η πλευρά του Σέρχιο Ράμος επικοινώνησε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Παρί Σεν Ζερμέν για να διερευνήσει κατά πόσο οι δύο ομάδες είναι διαθέσιμες να τον αποκτήσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και οι δύο ομάδες απάντησαν αρνητικά!

Σημειώνεται πως ο Ισπανός αμυντικός θεωρεί ότι ίσως έχει κλείσει ο κύκλος του στη Ρεάλ και θα ήθελε να αλλάξει παραστάσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ωστόσο, στη Ρεάλ δεν περίμεναν ότι ο Ράμος θα επιθυμούσε να φύγει και δεν έχουν κάνει κάποια προεργασία για την ενδεχόμενη αντικατάστασή του.

Πηγή: SDNA

Ζινεντίν Ζιντάν: 9 φορές που μας άφησε άφωνους! (Βίντεο)

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν πατήσει ποτέ το χορτάρι. Με μία πλούσια καριέρα σε Μπορντό, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης που του χάρισαν αρκετούς τίτλους, αλλά και με την Εθνική Γαλλίας όπου κέρδισε Μουντιάλ και Euro, ο "Ζιζού" έχει μείνει βαθιά χαραγμένος στην μνήμη όλων των ποδοσφαιρόφιλων του '90 και του '00.

Από τα απίστευτα γκολ, στις φινετσάτες ντρίμπλες κι από τις εξωπραγματικές πάσες στην "αλητεία" που δεν έχασε ούτε όταν έπαιζε στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο λογαριασμός mr. bundesteam στο YouTube έχει συγκεντρώσει κάποια από αυτά σε ένα βίντεο, με τον Γαλλοαλγερινό "μάγο" να μας αφήνει άφωνους για ακόμα μία φορά...

Δείτε το εδώ:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ρονάλντο: Με ποιόν συναντήθηκε στο Μονακό; (Φωτό)

Τέλος ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share