Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ΠΑΟ: Παρελθόν ο Κουλιμπαλί!

Ανακοινώθηκε η αποχώρηση.

23 Μαΐου 2019 18:53
ΠΑΟ: Παρελθόν ο Κουλιμπαλί!

Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Ουσμάν Κουλιμπαλί έπειτα από τρία χρόνια με την πράσινη φανέλα. Ο ακραίος αμυντικός δεν θα συνεχίσει στο τριφύλλι, το οποίο ανακοίνωσε την αποχώρησή του και τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία. Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε, δεν ανανεώθηκε, ο ίδιος αποχαιρέτησε συμπαίκτες, μέλη του ιατρικού και του προπονητικού επιτελείου και αποχώρησε ως φίλος από το Κορωπί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η συνεργασία μας με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί ολοκληρώθηκε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τον ευχαριστεί για την προσφορά, τον επαγγελματισμό και τη θετική ενέργεια του στην τριετή παρουσία του στο σύλλογο. Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Κουλιμπαλί αγωνίστηκε σε 66 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας του!

Merci pour tout Ousman!"

Πηγή: Sport24

Εισέβαλαν οπαδοί σε στέκι Παναθηναϊκών στην Αλεξάνδρας!

Νέο περιστατικό με οπαδούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού συνέβη το πρωί της Πέμπτης, περίπου στις 10:20, σε καφετέρια που βρίσκεται πίσω από το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 10-15 άτομα που φέρονται να είναι οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν στο μαγαζί, τραυματίζοντας ένα άτομο οπαδό του Παναθηναϊκού και προκαλώντας φθορές στο κατάστημα.

Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για αντίποινα στη συμπλοκή οπαδών σε Πετράλωνα και Κουκάκι, την Τετάρτη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share